Trabzonspor-Gençlerbirliği 3-1

Trabzonspor maça sonradan dahil olan Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Rodallega ve Onazi'nin yıldızlaştığı 3 golle kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Trabzonspor-Gençlerbirliği 3-1
10 Eylül 2017 - 21:28 - Güncelleme: 11 Eylül 2017 - 00:34
Süper Lig'in ilk 3 haftasında 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alan bordo-mavililer, kötü başlangıca  Gençlerbirliği karşısında dur dedi.

50. yılında şampiyonluk hedefleyen bordo-mavililer, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Olcay Şahan ve Rodallega'nın golleriyle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

SOSA İLK 11'DE

Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor'da, yeni transfer Jose Sosa, ilk 11'de yer alarak ilk kez bordo-mavili takımın formasını giydi.

Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzon'a gelerek dün resmi sözleşme imzalayan yeni transferlerden Jose Sosa'yı sahaya sürdü. Yeni transferlerden Slovak futbolcu Tomas Hubocan'ı yedek kulübesinde oturtan deneyimli teknik adam, Volkan Şen'i ise maç kadrosuna almadı.

 

İLK YARIDA TEK GOL

Konuk ekip Gençlerbirliği 6. dakikada Ahmet İlhan'la öne geçti. Milinkovic'in yerden ortasında, ceza alanı içindeki Skuletic'in şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın çeldiği topu, önünde bulan Ahmet İlhan Özek, yakın mesafede filelere gönderdi: 0-1



NE VARSA EVLATLARDA VAR! 

İlk yarıda etkisiz bir görüntü çizen bordo-mavililer, ikinci yarıda genç yetenekleri Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'nın oyuna girmesiyle bambaşka bir havaya büründü.

Ersun Yanal'ın ekibi 53. dakikada Abdülkadir'in asistinde Olcay Şahan'ın golüyle beraberliği yakaladı.

Beraberlikten sonra maçı tek kaleye çeviren bordo-mavililer, aradığı üstünlük sayısını 84. dakikada oyuna sonradan giren Rodallega ile buldu.

İkinci golde ise Yusuf Yazıcı'nın büyük payı vardı. Trabzonspor alt yapısının gururu Yusuf Yazıcı, sağ kanattan ortaladı, Rodallega'ya sadece tamamlamak kaldı.

Trabzonspor-Gençlerbirliği maçından kareler

KULÜBEDEN 2 GOL 2 ASİST!

Maçta son sözü Ogenyi Onazi söyledi. Rodallega gibi oyuna sonradan dahil olan Onazi, karşı karşıya pozisyonda kaleci Johannes Hopf'tan sıyrıldıktan sonra topu filelere gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 3-1.

zirve yarışının içerisinde olmak için 'ni yenerek üst sıralarda kendine yer bulmaya çalışacak. Teknik direktör Ersun Yanal, ligin 3'üncü haftasında oynadıkları Göztepe karşılaşmasının ilk 11'inde değişiklikler yapacağı öğrenildi. Ersun Yanal'ın Okay'ın yerine Onazi'ye, ayrıca savunmada da sakatlığı nedeniyle hafta içinde antrenmanlara katılamayan Durica'nın yerine yeni transfer Hubocan'a görev verebileceği bildirildi.

TRABZONSPOR: 3 - 1 :GENÇLERBİRLİĞİ

Maç Sonu: Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Trabzonspor: 3 - Gençlerbirliği: 1

90. dakika: Gençlerbirliği takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ahmet Oğuz. GOL! Ogenyi Onazi ile Trabzonspor farkı 2'ye çıkarıyor. Vedat Muriqi, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Onur Kıvrak kurtarıyor. Diallo Guidileye, Hugo Rodallega tarafından faulle durduruluyor. Gençlerbirliği, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak. Gençlerbirliği takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Diallo Guidileye geçiyor.

89. dakika: Ahmet Oğuz, Yusuf Yazıcı tarafından faulle durdurulduğu için Gençlerbirliği serbest vuruş kullanacak.

88. dakika: Trabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Burak Yılmaz oyundan çıkarken Ogenyi Onazi oyuna giren isim. Gençlerbirliği takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Kamal Issah tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

87. dakika: Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Mustafa Akbaş geçiyor.

85. dakika: Gençlerbirliği takımında Abdul Khalili, sarı kart görüyor.

84. dakika: Jose Sosa ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. GOL! Hugo Rodallega Trabzonspor takımını öne geçiren golü atıyor.

83. dakika: Gençlerbirliği takımında Johannes Hopf, sarı kart görüyor. Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile serbest vuruş kullanacak. Abdülkadir Ömür, Uğur Çiftçi tarafından faulle durduruluyor.

82. dakika: Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Olcay Şahan çıkıyor ve yerine Hugo Rodallega oyuna giriyor. Abdülkadir Ömür şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor.

81. dakika: Gençlerbirliği, Uğur Çiftçi ile serbest vuruş kullanacak. Gençlerbirliği takımından Abdul Khalili ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.



80. dakika: Trabzonspor takımında Okay Yokuşlu, sarı kart görüyor. Hakem, Okay Yokuşlu tarafından topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

79. dakika: Trabzonspor takımından Jose Sosa ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

77. dakika: Abdul Khalili rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor. Okay Yokuşlu ile Vedat Muriqi arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Okay Yokuşlu. Yarı alanın ortalarından Gençlerbirliği takımı oyuna başlayacak. Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gençlerbirliği adına Uğur Çiftçi kullanacak.

76. dakika: Trabzonspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Jose Sosa geçiyor. Trabzonspor takımından Jose Sosa rakip yarı alanın ilk metrelerinde orta yuvarlağa yakın bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

75. dakika: Jose Sosa, Ahmet İlhan Özek tarafından faulle durduruluyor.

74. dakika: Trabzonspor takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jose Sosa. Ceza sahası içinde topla buluşan Juraj Kucka, penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor. Gençlerbirliği takımında Ahmet İlhan Özek hakem Özgür Yankaya tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

73. dakika: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Abdul Khalili ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Abdul Khalili ile Gençlerbirliği takımı köşe vuruşu kullanacak. Gençlerbirliği takımında Ahmet Oğuz, sarı kart görüyor. Yusuf Yazıcı, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Ahmet Oğuz tarafından faulle durduruluyor.

71. dakika: Gençlerbirliği takımında Jailton Paraiba, sarı kart görüyor. Jailton Paraiba ile Emmanuel Mas arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Jailton Paraiba.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak. Trabzonspor, Emmanuel Mas ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

70. dakika: Gençlerbirliği takımında oyuncu değişikliği; Petar Skuletic oyundan çıkarken Vedat Muriqi oyuna giren isim. Trabzonspor takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Okay Yokuşlu geçiyor.

69. dakika: Gençlerbirliği takımında Petar Skuletic faul yapıyor.

68. dakika: Juraj Kucka, orta yuvarlağa yakın bir noktada Abdul Khalili tarafından faule maruz kalıyor. Trabzonspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Jose Sosa geçiyor.

67. dakika: Mustafa Akbaş, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor. Yusuf Yazıcı tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

66. dakika: Juraj Kucka rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor. Trabzonspor takımından Abdülkadir Ömür sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

65. dakika: Trabzonspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Mustafa Akbaş geçiyor. Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Joao Pereira, Petar Skuletic tarafından faulle durduruluyor. Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Trabzonspor adına Okay Yokuşlu kullanacak.

64. dakika: Jose Sosa, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor. Mustafa Akbaş, Jailton Paraiba tarafından faulle durduruluyor. Trabzonspor, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

63. dakika: Trabzonspor, Emmanuel Mas ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Jailton Paraiba ile Emmanuel Mas arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Jailton Paraiba. Sağ köşe bayrağına yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.

62. dakika: Bu dakikada Trabzonspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Emmanuel Mas



60. dakika: Rakip yarı alanın ortalarında Burak Yılmaz topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

57. dakika: Sergei Politevich rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor. Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Abdul Khalili ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Abdul Khalili ile Gençlerbirliği takımı köşe vuruşu kullanacak.Trabzonspor takımından Burak Yılmaz sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

56. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf Yazıcı, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Johannes Hopf kurtarıyor.

55. dakika: Gençlerbirliği takımında oyuncu değişikliği; Elvis Manu oyundan çıkarken Jailton Paraiba oyuna giren isim.

54. dakika: Gençlerbirliği takımında oyuncu değişikliği; Marko Milinkovic oyundan çıkarken Diallo Guidileye oyuna giren isim.

53. dakika: GOL! Trabzonspor takımında golün adı Olcay Şahan.

52. dakika: Trabzonspor takımından Jose Sosa sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Trabzonspor adına Jose Sosa kullanacak. Trabzonspor takımından Mustafa Akbaş tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

51. dakika: Uğur Çiftçi, penaltı noktası çevresinde Okay Yokuşlu tarafından faulle durduruluyor Gençlerbirliği, Johannes Hopf ile serbest vuruş kullanacak. Sergei Politevich ile Emmanuel Mas arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Sergei Politevich. Taç çizgisine yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.

50. dakika: Trabzonspor takımından Abdülkadir Ömür sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Trabzonspor takımı korner kullanacak.

49. dakika: Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Abdülkadir Ömür ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

47. dakika: Gençlerbirliği takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Sergei Politevich geçiyor.

46. dakika: Hakem ikinci yarıyı başlatıyor. Trabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Uğur Demirok oyundan çıkarken Abdülkadir Ömür oyuna giren isim. Kamal Issah, Juraj Kucka tarafından faulle durdurulduğu için Gençlerbirliği, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

Devre Arası: Maçın ilk yarısı 0-1 sonuçlanıyor

45. dakika: Jose Sosa ile Trabzonspor takımı köşe vuruşu kullanacak. Trabzonspor takımından Jose Sosa ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Kamal Issah, Olcay Şahan tarafından faule maruz kalıyor. Gençlerbirliği takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Gençlerbirliği adına Sergei Politevich kullanacak. Ahmet Oğuz rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

44. dakika: Gençlerbirliği takımında Abdul Khalili faul yapıyor.

43. dakika: Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Gençlerbirliği adına Ahmet Oğuz kullanacak.Gençlerbirliği takımından Ahmet Oğuz sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

42. dakika: Burak Yılmaz altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor. Gençlerbirliği takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Johannes Hopf geçiyor. Olcay Şahan - Elvis Manu mücadelesinde hakem, Gençlerbirliği lehine faul kararı veriyor.

41. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Sergei Politevich,penaltı noktası çevresinde Uğur Demirok tarafından faule maruz kalıyor. Gençlerbirliği, Johannes Hopf ile serbest vuruş kullanacak.



40. dakika: Trabzonspor takımından Joao Pereira sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Trabzonspor takımı korner kullanacak.

38. dakika: Yusuf Yazıcı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

37. dakika: Ofsayt bayrağı Burak Yılmaz için kalkıyor

36. dakika: Jose Sosa, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

34. dakika: Juraj Kucka rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

32. dakika: Ahmet Oğuz ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

29. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Uğur Demirok, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

28. dakika: Gençlerbirliği takımında Sergei Politevich faul yapıyor. Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Yusuf Yazıcı geçiyor.

26. dakika: Trabzonspor takımında Uğur Demirok, sarı kart görüyor.

23. dakika: Trabzonspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jose Sosa. Bu dakikada Trabzonspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Jose Sosa

21. dakika: Trabzonspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Uğur Demirok geçiyor. Gençlerbirliği takımında Luccas Claro faul yapıyor.



20. dakika: Gençlerbirliği takımında Vedat Muriqi, sarı kart görüyor. Elvis Manu - Okay Yokuşlu mücadelesinde hakem, Trabzonspor lehine faul kararı veriyor.

19. dakika: Gençlerbirliği takımından Elvis Manu şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor. Gençlerbirliği, Abdul Khalili ile köşe vuruşu kullanıyor.

17. dakika: Trabzonspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Jose Sosa geçiyor. Trabzonspor takımından Jose Sosa ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Yusuf Yazıcı tarafından çekilen şutu, savunma araya girerek önlüyor.

15. dakika: Abdul Khalili ile Gençlerbirliği takımı köşe vuruşu kullanacak. Gençlerbirliği takımında Elvis Manu faul yapıyor. Trabzonspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Jose Sosa geçiyor.

14. dakika: Marko Milinkovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Gençlerbirliği takımından Abdul Khalili ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

13. dakika: Trabzonspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jose Sosa. Trabzonspor takımında Juraj Kucka, sarı kart görüyor.

12. dakika: Gençlerbirliği takımında Marko Milinkovic faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Joao Pereira.

9. dakika: Rakip yarı alanın ortalarında Burak Yılmaz topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

8. dakika: Gençlerbirliği takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Sergei Politevich geçiyor. Sergei Politevich ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

7. dakika: Rakip yarı alanın ortalarında bulunan Burak Yılmaz için ofsayt bayrağı kalkıyor.

6. dakika: GOL! Ahmet İlhan Özek Gençlerbirliği takımını öne geçiren golü atıyor.

5. dakika: Gençlerbirliği takımından Petar Skuletic şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

3. dakika: Taç çizgisine yakın bir yerde Olcay Şahan tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.

1. dakika: Gençlerbirliği başlama vuruşunu yapıyor ve maç başlıyor.

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Uğur, Mustafa, Mas, Kucka, Okay, Sosa, Olcay, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

YEDEKLER: Esteban, Kamil Ahmet, Bongonda, Castillo, N'Doye, Hubocan, Abdülkadir, Onazi, Bero, Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet, Palitsevich, Claro, Uğur, Issah, Elvis Kofi, Ahmet İlhan, Khalili, Milinkovic, Skuletic

YEDEKLER: Nihat, Zeki, Orhan, Jailton, Ousmane Ndiaye, Vedat Muriç, Mehmet, Serdar Özkan, Halil İbrahim, Dialo Samba

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

YORUMLAR

  • 0 Yorum