"Türk Kızının Asıl Sorunu" Hakkında Yazılmış En Sert Yazı

Yazı üslübu için öncelikle özür diliyoruz, hem küfür içeriyor, hem de sert bir üslupla kaleme alınmış. Uyarmadı demeyin

"Türk Kızının Asıl Sorunu" Hakkında Yazılmış En Sert Yazı
16 Mart 2018 - 09:40
Ekşisözlük’te bulunan “Türk Kızının Asıl Sorunu” adlı başlık altına “angutyus” nickli yazarın yaptığı yorumu sizlerle paylaşıyoruz. Yazar, bu başlığı açana da, başlık altına yazılan yorumları yapanlara da tabiri caizse “giydiriyor”.

Türk kızının asıl sorunu…

Sorunları köyde dedesi eşek, şehirde babası damacana s*ken erkek müsveddeleridir. Yok ilk gece verse motor, vermese kezban olacak falan. Bu tür savunmalara girmeyeceğim bile. Bir baba düşünün kızını eve kapatmış tek amacı s*kik bir maaşı olan bir herif bulup evlilik denen s*kik bir imza ile kızını teslim etmiş ve bu namus anlayışı ile gurur duyuyor. Bunun ile gurur duyuyor.

Hayatta tek başarısı evlendiği adama ilk gece bir avuç kan verip, iki çocuk çıkardıktan sonra bazlama, gözleme ile g*t büyütüp s*kik diziler ile asalak gibi koca eline bakan kadınlar namuslu ama alın teri ile ekmeğini çıkaran hiç bir erkeğe boyun eğmeyen, kimselere eyvallahı olmayan kadın or*spu bu ülkede.

Bir abi düşün tek derdi önüne gelen kadın ile yatmak kalmak ve kız kardeşine birisi yan göz ile bakıyor ve ölmeye, öldürmeye hazır. Bu örnekler çoğaltılabilir. Lan sen bisiklete biniyor diye bir kadına yollu diyecek tiyniyette bir canlısın.

Lan sen tecavüze uğramış, katledilmiş bir kız çocuğunun arkasından “orada ne işi vardı? Ne giydi? Güldü” diye yargılayacak bir yaratıksın. Sen üç yaşında bir çocuğa tecavüz eden puştu takım elbise giydi, sakal traşı oldu, mahkemede konuşmadı diye ceza indirimi veren adamsın.

Lan sen s*kik göbeğin, dökülmüş saçların, sarı dişlerin ile iki metrelik Hollandalıyı “kabuklu bu abi iyi s*kememez” kafasında bir yaratıksın. Lan sen karısını, kızını, evladını döverek eğiten bir hayvansın. b*k kırığına bak.

Kezban, kalitesiz vs. vs. yazmış. Puşt sen hiç aynaya bakmıyor musun? Bir de bu puştlara boyun eğmiş kadınlar sorunu var. Kadın bilmem kaç evlilik yapmış b*ka sarmış evlilik programı yapıyor. Kadın şeriat istiyor. Lan geri zekalı. S*ktir git sen önce kendi evliliğinde becer sonra bana sar.

Sen o kadar meraklıysan şeriata s*ktir git bir sürü ülke var orda yaşa ama yok parayı bulunca Amerika, İngiltere Allah bin belanızı versin. Bu ülke kızları pırıl pırıl. Sizin gibi hasta, bamya s*kli kansızlar delirtti bu kızları.

Bakın.

Bir toplum kadına ne kadar değer verirse, bir toplum kadını ne kadar severse, bir toplum kadına ne kadar muhtaçsa o toplum o kadar güçlü. Türk kızının en büyük sorunu biz s*kik, sorunlu erkekler. Türk, kürt kızları, laz kızları bu ülkede yaşayan tüm kızların en büyük sorunları babaları, abileri, kardeşleri, sevgilileri, kocaları.

Yollarda, otobüslerde, barlarda, marketlerde aklınıza gelecek her yerde onları sindiren sapık, kansız or*spu çocukları. Kadını aşağılayan, hor gören, çalışmasını, okumasını, üretmesini engelleyen ülkeler bellidir. Türkiye de ister kabul edin ister etmeyin yandan yemiş bir orta doğu ülkesidir.

Hangi ülke iflah olmuş kanına sahip çıkmayan?

Yobaz orta doğuda petrol, Türkiye de bu doğal güzellikler olmasaydı çoktan açlıktan birbirimizi s*kiyorduk. Norveç, İsveç, Finlandiya gibi ülkeler bildiğiniz çöldür. Kışın eksi otuzlarda gezen kar ile kaplı bir çöl. Kadınları ile omuz vererek bu günlere geldiler. Kadın yoksa teknoloji yok, tarım yok, üreme yok!

Geri zekalıya bak! Çorum da dedesi eşek s*kerdi bugün İstanbul da kadınları kezbanlık ile suçluyor. Bu ülkenin kızlarının en büyük sorunu Kazım, Mahmut, Ahmet, Veli’dir.

Boktan, hiç bir alt yapısı olmayan, eğilip bükülen ahlak, namus, örf, adetlerdir. Ben çok seviyorum mesela kızlık zarını diktiren kızları. Bu ülkenin erkekleri hak ediyor çünkü. Sporda, bilimde, ilimde, sanatta, teknolojine vs. insanlığa dair hiç bir başarın yok. Pakistan, Arabistan, Yemen gibi. Çünkü kadınına sahip çıkmıyorsun.

Bakın televizyonda belgesel dedikleri rezilliklere. Gözleme, bazlama yapan kadınların ile gurur duyuyorsun. Ne bir bilim ne bir ilim kadınını, ne bir müzisyen ne bir sporcu kadın yok. Varsa da kendi azmi ve başarısı.

Bir kızım var. On yaşında. Ben bu puştlar gibi olmayacağım. Benim kızıma hiç bir bamya s*kli pezevenk “kezban” diyemeyecek. Onun namusu, şerefi hakkından konuşamayacak. Çünkü ben kimseye kezban demedim kimsenin namusuna dil uzatmadım. Yar*ak kafalı Türk erkeği!

Erkek olamadın lan sen. Erkek olsaydın bu kadar çocuk, kadın tecavüze uğramazdı. Sen erkek olsaydın kadınlar bu kadar hayattan korkmazdı. Sen erkek olsaydın hesap sorardın puşt! S*ktir bana Türk kızlarını anlatma g*t Türk erkeği! Sen kimsin lan!

Karşında senin kafanda bir s*kik bir kadının karnını deşse gıkın çıkmazda, sevdiği adam ile öpüşen bir kadını linç edersin. Embesil p*zevenk. Sen kimsin ulan!

Senin de devranın bitecek. Elinde tespih g*tüne sokulup, o sarkık bıyıkların yolunacak. Sen hesap vereceksin! Hesap sorulacak!

Ramazanda bir bardak su içsen linç edileceğin bir s*kik Anadolu şehrinde bir çocuğa organize tecavüz edildi sustun. Senin hakkın yok lan Türk kızlarına laf etmeye. 180.000 çocuk gelin var lan bu ülkede.. Lan bu ülkede çocukların cesedi yollardan toplanıyor. Lan kansız bu ülkede her gün bir kadın öldürülüyor. Namus cinayeti.

Lan sizin gibi puştlar yüzünden gece önümde bir kadın varsa karşı kaldırıma geçiyorum ben. Sizin gibi kansızlar yüzünden bir kadına kapı açmaya korkuyor, bir kıza otobüste yer vermeye korkuyorum. Kimsiniz lan siz? Derdiniz ne? Git elini s*k. Zor mu? Git ulan beğenmiyorsan bu kızları, kadınları, 60 tl ver şişme bebek al onu s*k, lan nasıl bir kafadasınız siz?

Ben erkek olmaktan utanıyorum lan bu *mına kodumun memleketinde. Çünkü bir s*k iki ta*ak ile erkek olunmuyor. Allah belanızı versin *mına kodumun çomarları. Kezban ne lan? *mın evladı senin gözünde her Rus or*spu zaten. Lan yoruldum çok yoruldum sizin gibi çomarlara laf anlatmaktan. Çok yoruldum ama ağzınızı burnunuzu kırmaktan usanmadım. Erkek kılığına girmiş kahpeler!

Anlatacak daha çok şey var da değmez lan size! Adam, erkek insan değilsiniz. Kızımı, sevdiklerimi meze etmeyeceğim ben kendi payıma sizin gibi ezik çomarlara. G*tünüz yiyorsa bulaşın bir daha..

ekşisözlük

YORUMLAR

  • 0 Yorum