Ufak Tefek Cinayetler'de Kerim'den Oya'ya büyük şok! Arzu'nun katili Oya mı?

Ufak Tefek Cinayetler 42. yeni bölüm fragmanı izle!

Ufak Tefek Cinayetler'de Kerim'den Oya'ya büyük şok! Arzu'nun katili Oya mı?
15 Kasım 2018 - 07:58
Ufak Tefek Cinayetler dizisi 41. son bölümüyle ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler'in son bölüm final sahnesinde Kerim Adil Sağlam, Oya'ya cep telefonundan konuşma kayıtlarını dinletti. Kerim, Oya'yı tehdit ederek, 'Senin katil olduğunu biliyorum. Arzu'yu sen öldürdün' dedi. Arzu'yu Oya mı öldürdü? Ufak Tefek Cinayetler'in 42. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Kerim aradığı Merve'nin karşısına çıktı. Dizide uzun zamandır görünmeyen de ortaya çıktı. İşte yeni bölümden ilk sahne 

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 41. son bölümüyle 13 Kasım Salı akşamı ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde, Arzu'yu anmak için Mehmet'in düzenlediği yemekte Sarmaşık sakinleri dağ evinde buluştu. Ancak Başkomiser Kemal yemeğe sürpriz bir şekilde katıldı ve cinayeti sorguladı. Başkomiser Kemal, masadaki herkes hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Ufak Tefek Cinayetler'in son bölüm finalinde ise Kerim Adil Sağlam'dan Oya'ya büyük bir darbe geldi. Cep telefonundan konuşma kayıtlarını Oya'ya dinleten Kerim, 'Arzu'yu senin öldürdüğünü biliyorum. Arzu'yu sen öldürdün. Bu kayıtla polise gidersem seni içeri atarlar. Artık kafana göre hareket etmek yok. Artık kuklacı benim. Sen de benim kuklamsın' dedi. Oya bu sözler karşısında Kerim'in ne istediği sordu ve anlaşma yaptı.

 

MERVE AKSAK ORTAYA ÇIKTI! UFAK TEFEK CİNAYETLER 42. BÖLÜM İLK SAHNE

Ufak Tefek Cinayetler'in 42. bölümünden ilk sahne de yayınlandı. Dizide haftalardır görünmeyen Aslıhan Gürbüz'ün oynadığı Merve Aksak ortaya çıktı. Merve'nin yerini bulan Kerim Adil Sağlam, Merve Aksak'ın karşısına çıktı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum