Uzaylılar Şu An İnsanlarla İletişim Halinde!

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous Nasa’nın veritabanını hackleyerek bazı gizli dosyaları ele geçirdiğini duyurmuş ve NASA’nın dünya dışı yaşam formunu açıklayacağını iddia etmişti.

Uzaylılar Şu An İnsanlarla İletişim Halinde!
19 Kasım 2018 - 20:36

İşte 9 Üst Düzey Kanıt



Peki bu iddia ne kadar doğru? Uzaylılar hakkında NASA gerçekten bilgi edindi mi? Uzaylılara dair bu zaman kadar gelişen süreçte aslında önümüzde gerçek manada ciddiye almamız gereken olay var. İşte uzaylıların insanlarla iletişim halinde olabileceğinin kanıtı olan o olaylar

9. Stanton Friedman


 




Stanton Friedman uzaylıların aramızda olduğuna kesin olarak inanan, emekli bir nükleer fizikçidir. Ona göre uzaylıların aramızda olduğuna dair birçok kanıt mevcut.

Ona göre ABD gizli istihbarat servisi uzaylıları hallktan saklamaktadır. Onlara göre halk bu tarz bir duruma hazır değil ve bu durumun önlenemez bir paniğe sebep olacağını düşünüyorlar.

8. 51. Bölge


 




Ünlü 51. bölge Amerikan devletinin ufolarla alakalı olarak en çok soruya ve şüpheye maruz kaldığı gizli askeri üssüdür. Aslına bakılırsa bu şüpheler hiçte yersiz değil.

Amerikan Devleti önceleri böyle bir yerin varlığını dahi kabul etmezken, zamanla böyle bir üssün varlığını daha sonra da, gizli araştırmalar yapıldığını kabul etti. Durum böyle olunca insanların bu gizli bölgeye olan merakı katlanarak arttı.

Üssün uzaydan çekilen görüntülerinin CIA tarafından değiştirildiğinin anlaşılması ve tanımlanamayan cisimlerin bölgeye iniş-çıkış yaptığını kanıtlayan çeşitli fotoğraf ve videoların yayınlanmasıyla birlikte, CIA daha da zor durumda kaldı ve bu bölgeyle alakalı soruları tamamen cevapsız bırakma yoluna gitti. Bugün hala Amerikan istihbarat servisi, 51. bölge ile ilgili ikna edici bir açıklama yapmış değil.

7. Uzaylıların Rus Politikacıyı Ziyareti



Rus politikacı, Kirsan Ilyumzhinov 8 Eylül 1997’de, apartman dairesinden birdenbire kaybolmuş ve çevresinde çalışanlar bu duruma hiç bir anlam verememiştir. Ilyumzhinov yaptığı açıklamada, uzaylılar apartmanını ziyaret ettiğini ve onu yanlarına alarak uzay gemilerine bindirdiğini anlatmıştır.

ABC haberine göre, sadece telepati ile iletişim kurmuş olan politikacının hikayesinin inandırıcı olmasının sebebi, şoförü, asistanı ve diğer bakanlık çalışanlarının onun esrarengiz yokoluşundan haberdar olmasıdır. Kapısında güvenlik bekleyen politikacının hiç kimse görmeden yok olması Rus devletininde dikkatini çekmiş ve İlyumzhinov 2010 yılında başkan Medvedev tarafından sorguya alınmıştır. Detaylar ise hala tam olarak bilinmiyor…

6. Dmitri Medvedev İfşa



Medvedev çoğu politikacıya göre uzaylılar konusunda konuşmaya daha açık bir profil çizmekte. Bir röportajı esasında kameranın kayıtta olduğunu fark etmeyip, uzaylıların aramızda olduğunu açık açık söylemiştir.

Hatta Amerika başkanı Obama’yı bu durumla ilgili uyardığını, eğer Amerika uzaylıların varlığını ile ilgili bir adım atmazsa, Rusya’nın devreye gireceğiyle ilgili Obama’yı uyardığını anlatmıştır.

Bu açıklamalar sanki engellenirmişcesine dünya medyasında kendine yer bulamamış ve bu açıklamaların üstünün örtülmeye çalışıldığı izlenimi, konuyla ilgili insanların daha çok dikkatini çekmiştir.

5. Paul Hellyer



Bugüne kadar uzaylılar varlığı konusunda yapılan en üst düzey açıklamalardan biri de Kanada’nın önceki savunma bakanı Paul Hellyer’e aittir.

Eski savunma bakanına göre bizim sandığımızın aksine uzaylılar insanlardan korkmaktalar. Bunun sebebi ise insanoğlunun nükleer savaş teknolojisinde gittikçe ilerlemesi ve kendi iç çekişmelerinden kaynaklı savaşlar çıkararak kozmosun dengesine zarar verebilecek potansiyele ulaşması.

Paul Hellyer’e göre uzaylılar son yıllarda Dünya’daki faaliyetlerini arttırdılar çünkü, gitgide çoğalan din ve milliyetçilik kaynaklı nefretin büyük bir nükleer savaşa dönüşerek kozmosun dengesine zarar vermesinden korkmaktalalar.

4. Edward Snowden



Edward Snowden basına sızdırdığı gizli belgeler yüzünden bugün hala ABD’ye giriş yapamıyor. ABD gizli istihbaratının Snowden’ın peşine düşmesi ve onu vatan hainliği ile suçlaması Snowden’ın sızdırdığı belgelerin ciddiyeti kanıtlamakta.

İşte iddialara göre Snowden’ın sızdırdığı ve kamuya tam açılmamış belgelerin bazılarında ABD’nin süper güç olmasını sağlayan gücün “Nordikler” ya da, “Uzun Beyazlar” denilen insana benzeyen bir uzaylı ırkı olduğu ve ABD’yi perde arkasında bu ırkın temsilcilerinin yönlendirdiği iddia ediliyor.

3. Amerikan Başkanı Eisenhower ve Uzaylı Toplantıları



Eski Amerikan Başkanı Eisenhower uzaylılarla olan bağlantılardan ötürü bilinen bir isimdir. Uzaylılarla tam olarak üç kez buluşmuştuğu ve bir buluşmasında yanında danışmanlarınıda götürdüğü bilinen bir gerçektir.

Buluşmalar bir toplantı düzeninde gerçekleşmekte ve  telepati yöntemiyle anlaşma sağlanmaktaydı. New Mexico’da gerçekleşen bu toplantıların bir çok üst düzey şahidi vardır. Doğrusu bugün bile, Eisenhower sonrası Amerikanın yükselişe geçmiş olması bu buluşmaların gerçek olabileceği konusunda bir çok insanı düşündürtmekte.

2. Sızdırılan Wikileaks Belgeleri

Ayrıca uzaylıların insanların savaşa olan yatkınlığından rahatsız olduğu ve bu yüzden sıfır nokta enerjisi adı verilen ve dünyanın enerji problemini kökten çözecek teknolojiyi insanlara aktarmak istemediği de yazışmalar arasında.

Hatta öyle ki, uzaylılar savaş karşıtı tavırları yüzünden, barışı destekleyeceğini umdukları Papa ile dahi iletişme geçmiş durumdalar. Bu yüzden tarihte görülmemiş biçimde, Şuan ki, Papa tüm dünya ülkelerini ziyaret etmekte.

1. Anonymous’un NASA’dan Sızdırdığı Dosyalar



Geçtiğimiz günlerde ünlü hacker topluluğu Anonymous Nasa’nın veritabanını hackleyerek bazı gizli dosyaları ele geçirdiğini duyurdu. Ancak bu dosyalardaki bazı bilgiler yenilir yutulur cinsten değil.

İddiaya göre Nasa hali hazırda uzayda yaşam olduğunu keşfetmiş durumda ve bunu insanların hazır olmadığı gerekçesiyle kamuoyundan saklıyor. Nasa’nın uzaylı yaşam formları ile ilgili  açıklamalarını insanlarda panik yaratmamak amacıyla alıştıra alıştıra açıklayacağı öne sürülüyor.

Aslında düşünüldüğünde Nasa’nın ilk önce marsta buz olduğunu açıklaması ve ardından farklı  biyolojik yaşam formalarınında Jupiter’in uydusu Europa’da olabileceğini dillendirmesi yani yavaş yavaş insanları uzayda yaşam fikrine alıştırma çabası bu iddiaların doğru olabileceğini düşündürtmekte. Ne diyelim, eğer bu iddiaların yarısı dahi gerçekse çok ilginç günler insanlığı bekliyor gibi…

YORUMLAR

  • 0 Yorum