Vajina Hakkında Bilmediğiniz Gerçekler

Bu konular karşımıza bir tabu olarak çıksa da yanlış bilinenleri düzeltmek önemli. İşte çok şaşıracağınız, vajina hakkında bilinmeyen gerçekler!

Vajina Hakkında Bilmediğiniz Gerçekler
12 Temmuz 2018 - 07:12
Klitoris bir düğme değildir. Daha çok lades kemiği gibidir. 



İnsanlar klitoristen bahsederken hem küçük, gözle görülemez bir parça düşünürler. Ancak yapılan araştırmalar aslında derinin altına uzanan ve dallanan bir yapı olduğunu göstermektedir. Henüz tam olarak yapısı bilinmese de, kadınların "vulva" adı verilen ve dışarı açılan cinsel organlarının iki yanına doğru, tıpkı tavuklardaki lades kemiği gibi dallanmaktadır. Indiana Üniversitesi'nden Dr. Debby Herbenick, "Bu dalların her biri dışarıdan uyarılabiliyor gibi gözükmektedir." demektedir. 

Bu konular karşımıza bir tabu olarak çıksa da yanlış bilinenleri düzeltmek önemli. İşte çok şaşıracağınız, vajina hakkında bilinmeyen gerçekler!<br><br> Klitoris bir düğme değildir. Daha çok lades kemiği gibidir.<br><br>İnsanlar klitoristen bahsederken hem küçük, gözle görülemez bir parça düşünürler. Ancak yapılan araştırmalar aslında derinin altına uzanan ve dallanan bir yapı olduğunu göstermektedir. Henüz tam olarak yapısı bilinmese de, kadınların

Kaynak fotoğraflar: Pixabay" src="http://f.mahmure.com/images/galeri2/galeri_41933/13.jpg" />



Kaynak fotoğraflar: Pixabay

YORUMLAR

  • 0 Yorum