Vatana böyle mi sahip çıkacaksınız?

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul il kongresinde "İstanbul'u İstanbul'a ihanet edenlere bırakmayacağız" dedi Peki CHP, İstanbul'u kime emanet etti?24 Nisan 2012 günü, "Tarihte Bugün: Ermeni soykırımı başladı Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz" diyen hatta bununla da yetinmeyip, "Türk olmak şereftir" diyenlere itiraz eden, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sözlerini "militarist" bulan, "Dersim'de yüzleşme" isteyen ve Gezi olaylarına karışan PKK'yı eleştirenlere de "Sen Kobani'de ne yapıyorsun?" diyen bir kişiye!***Bu tür yaklaşımları son genel seçimler öncesinde HDP seslendirdi .

Vatana böyle mi sahip çıkacaksınız?
15 Ocak 2018 - 09:49 - Güncelleme: 15 Ocak 2018 - 10:12
Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul il kongresinde "İstanbul'u İstanbul'a ihanet edenlere bırakmayacağız" dedi.

Peki CHP, İstanbul'u kime emanet etti?

24 Nisan 2012 günü, "Tarihte Bugün: Ermeni soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz" diyen hatta bununla da yetinmeyip, "Türk olmak şereftir"diyenlere itiraz eden, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sözlerini "militarist" bulan, "Dersim'de yüzleşme" isteyen ve Gezi olaylarına karışan PKK'yı eleştirenlere de "Sen Kobani'de ne yapıyorsun?" diyen bir kişiye!

***

Bu tür yaklaşımları son genel seçimler öncesinde HDP seslendirdi. Bu durumda CHP İstanbul İl Başkanlığı, HDP zihniyetinin eline geçmiştir denilebilir!

"Delege seçti?", "demokratik bir seçim yapıldı" diyecek olanlar çıkabilir!

Devamını Oku

YORUMLAR

  • 0 Yorum