Yatakta bunları yapanlara zevk garantisi var!

Avrupalı seksologlar, 'Mükemmel seks nasıl elde edilir?' sorusuna cevap aradı. İşte, çiftlere önerdikleri küçük ama uygulanırsa çok etkili olacak ipuçları...

Yatakta bunları yapanlara zevk garantisi var!
11 Şubat 2018 - 15:06


Monotonluğa kapılmayın


Monotonluğa kapılmayın

Seks hayatınızı monoton bir hale sokmamaya özen gösterin. Sürekli aynı şeyleri yaparsanız sevişmekten bile sıkılabilirsiniz. Fantezilere kapınızı açın. Yatakta yeniliklere açık olmak size hiç bilmediğiniz zevkleri tattıracak.



2 / 6

Cinselliği ertelemeyin


Cinselliği ertelemeyin

Çalışmaktan, çocuklara bakmaktan, ev işlerinden zamanımız kalmıyor diye düşünebilirsiniz. Ancak bu cinselliğe zaman ayırmayacağız anlamına gelmemeli. Seksi, 'günlük yaşamda yapılması gerekenler' listesinin başlarına taşıyın. En az haftada bir eşinizle iki saatlik bir buluşma ayarlayın ve beraber olun.



3 / 6

İstekleriniz hakkında mutlaka konuşun


  İstekleriniz hakkında mutlaka konuşun

Evli çiftler dahil çoğu insan seksten konuşmaktan çekinir. Bu yapabileceğiniz en büyük hatalardan biridir. Susmak en kötü iletişim yöntemidir. İsteklerinizi eşinize anlatarak cinsellikten alacağınız zevki maksimuma çıkarabilirsiniz. 



4 / 6

Sevişmeye eğlence katın


Sevişmeye eğlence katın

Yatağa girmeden önce küçük oyunlar oynayın. Mesela, işteyken eşinize gece yapacaklarınız hakkında 'hınzır' mailler atın ya da onunla role playing oyunları oynayın. 


 

5 / 6

Çocukları engel olarak görmeyin


Çocukları engel olarak görmeyin

Birçok evli çift, çocukları nedeniyle seksten uzak durur. Seks hayatınızı bu nedenle sıfırlamayın. Zaman zaman yalnız kalmaya özen gösterin. Çocuklarınızı bakıcılarına ya da aile büyüklerine bırakıp baş başa geçireceğiniz zamanlar yaratın.




6 / 6

Güven çok önemli


Güven çok önemli

Mutlu bir cinsel hayat istiyorsanız, yalan söylemeyin ve asla aldatmayın. Eşinizin aklındaki en küçük şüphe bile cinsel hayatınızı kötü yönde etkileyecek ve ondan uzaklaşmanıza sebep olacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum