Yatarak film izlemek Sinema salonlarında

Mars Cinema Group bünyesinde Cinemaximum’u sinema zincirini satın alan Güney Koreli “CJ CGV” İstanbul İstinyepark’taki sinema salonunun baştan aşağıya yeniledi. Burada açtığı özel iki salon ise sinemaseverleri şaşırttı. Şirket, Güney Kore’de çok yaygın olan yatarak film izlemenin mümkün olduğu sinema salonlarında bilet fiyatını 150 TL olarak belirledi.

Yatarak film izlemek Sinema salonlarında
21 Aralık 2017 - 19:20 - Güncelleme: 22 Aralık 2017 - 09:38
Güney Kore’nin sinema salonları devi CJ CGV, Türkiye’nin en büyük sinema zinciri Mars Cinema Group’u 800 milyon dolara bünyesine kattıktan sonra yenileme çalışmalarına da başladı. 

Şirket ilk olarak Güney kore’de de yaygın olan yatak şeklinde sinema koltuklarını ilk kez İstinyepark’ta denedi. Bu sinema salonu için özel bir alan hazırlanırken, iki farklı salon kurgulandı.

Dev sinema zincirini satın almışlardı... İstanbulda iki salonu bu hale getirdiler

Locaların 150 liraya satıldığı sinemada mısır ve içecek sınırsız olarak veriliyor. Sinema salonunun en büyük özelliği ise film arası ve reklamların bulunmaması. Görenleri hayretler içerisinde bırakan sinema salonu geçtiğimiz günlerde açıldı. Özel bir VIP Lounge alanının bulunduğu sinema salonu bugüne kadar birçok kişi tarafından kullanıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum