Aydın İZBUDAK

Aydın İZBUDAK

HAYATIN İÇİNDEN HİKAYELER
[email protected]

Saklanan Sevdalar

26 Şubat 2017 - 10:44

Çoğumuz (genellikle de erkekler), duygularımızı saklamanın daha dogru olduğunu sanıyoruz. Ne kadar yanılıyoruz degil mi?

Oysa,sevgi beslenmeli, karşılıklı özveriyle desteklenmeli. Her gün yeni bir süpriz için çaba sarfedip sevgiyi yaşatmak için emek vermeli.


Oysa ne zor bulunur sevgiler. özellikle karşılıklı olanı yakalamak ne küçuk bir olasılık. Ama kaybetmek ne kadar kolay ve çabuk. Koca bir sevginin katili oluveriyoruz çarçabuk. Bence sevgi katilleri de yargılanmalı ve cezaya çarptırılmalı. Çünkü kapanması ve onarımı olanaksız bir ton yara bırakıyor ardında. Sonra bir ton da yaralı insan.

Öleceğiz zannedip ölmüyoruz acısından. Ama sürüm sürüm sürünüyoruz. Sonrasında yeni sevdalara kuşkuyla bakıp olası mutluluklara kapatıyoruz pencerelerimizi.

Korunmak adına anlamsız kaçak güreşler daha da yoruyor insanı.

Şöyle kararlı, tutup koparıverecek, ayaklarımızı yerden kesecek kadar cesur birini bekleyip ömür tüketiyoruz. Bir de bakıyoruz ki yolun sonuna gelivermişiz.

Ne çabuk geçmiş zaman.

Ne kolay tüketilmiş sevdalar.

Ne hesapsız harcayıp ne derin yaralar acmışız. Bir o kadar yara da biz edinmişiz hayattan. Hayatın son durağında, mevsim çoktan kışa dönmüş, gelecek vasıtayı bile kestiremez olmuşuz.

Neyin adına peki?..

Ahh Korunma iç güdüsüyle sakladığımız sevgiler ahh?

Üstelik taze tüketilmesi gerekirken saklamaya kalkıştığımız, hem de saklama koşullarına da uyulmadığından çürümüş, kokuşmuş, çürüdükçe de etrafını

çürütmeye devam eden, tümörleşen, duygu depocukları ne çok canımızı acıtmış. Bize sunulmadan bayatlamış ve sunulduğunda da besin zehirlenmesine yol açmış sevgiler.

Hayat ne bayat noktasına gelmişiz bu yüzden. Ve ne kadar geç kalmışız hayata.

Iste hayat bu.

Ben de galiba hayat ne bayat noktasında, gelecek vasıtayı kestiremiyorum artık.Umarım siz tazeyken tüketmeyi becerebilirsiniz duygularınızı ve hayat arkadaşınızı besin zehirlenmesinden kurtarırsınız.

Çok Mutlu Olmanız Dileğiyle ....

YORUMLAR

  • 0 Yorum