GÜNÜN YAZISI

GÜNÜN YAZISI

[email protected]

Abdurrahman Dilipak 17/25 ve...

10 Kasım 2017 - 11:07

Batılılar akıllı, bak, kendi içinde sorun çıkartanları kriz bölgelerine gönderiyor, onları orada yakalayıp imha ediyor ya da fotoğraflarını çekip, ülkelerine geri dönmelerini engelliyor. Dönse de gideceği yer belli: Cezaevi! Hem nasıl bir cezaevi, Guantanamo ya da Ebu Gureyb.. Ya da götürüp muhalif gruplardan birinin eline teslim ediyorlar. Batılılar maşa varken elini ateşe uzatır mı?

Geçenlerde Özgür-Der’den Hamza Türkmen geldi. Gültekin Sincar olayını ve benzer başka davaları konuştuk.. Halkta şöyle bir kanaat var: “Benim bildiğim bir sürü FETÖ ile iltisaklı adam var, ne hikmetse onlara dokunulmuyor. Ama öteden beri FETÖ’ye karşı mücadele eden birileri, FETÖ’cü diye gözaltına alınıyor”. FETÖ’cü banka yöneticisi dışarıda, o bankadan kredi alan görevden atılıyor.

Bu durum can sıkıcı. Tabi polisin de, savcının da, hakimlerin de işi kolay değil. İlk defa böyle bir dava görülüyor. Altyapı yetersiz. Bir de lanet olası FETÖ’cüler boş durmuyor. Karşı tarafta CIA ve MOSSAD, MI6 gibi istihbaratçıların yetiştirdiği kadrolar var. Minareyi çalan kılıfını hazırlamış. Bir sürü tuzaklar hazırlamışlar. Suçsuz insanları suçlu diye göstererek kendilerini gizlemeye çalışıyorlar. Başkalarının kimliklerini kullanmışlar.

Devamını Oku

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar