GÜNÜN YAZISI

GÜNÜN YAZISI

[email protected]

Aha bunu not edin

14 Ekim 2017 - 00:11

Senaryo netleşiyor. Türkiye’yi, diktatörlük, soygun ve teröre destek vermekle, kara para cenneti olmakla suçlayacaklar.

Libya’da savcılık, büyük çoğunluğu Türkiye ve Katar’da bulunduğu ileri sürülen 826 kişi hakkında tutuklama kararı verdi. Bunların arkası gelecek. Bu başlık altında oluşturulan 5000 sayfalık dosya 5 yıldır masalarında bekliyor. Yurtiçi ve yurtdışından telefon kayıtları, videolar, hacklenen e-mail dosyaları, server’ler..

Sadece AK Parti, bazı bakanlıklar ve resmi kurumlar yok bu dosyalarda, bazı şirketler, patronlar, gazeteciler, bürokratlar, STK’lar, herkes var.

Aha bunu bir kenara not edin, 15 Temmuz’un 2. Dalgası böyle geliyor. Siz belediye başkanları, il ilçe başkanları ile uğraşadurun.

Nijerya’da Bokoharam’a Türkiye’nin silah verdiği iddiasını ortaya atarlarsa şaşmayın. Bu yıl mayıs ayı sonunda basında “Nijerya gümrük polisi, Türkiye›den yola çıktığı belirtilen silah yüklü bir gemiyi Lagos limanında yakalayıp el koydu” haberi gibi daha onlarca haber. Somali, Sudan, Libya.. Balkanlar, Kafkaslar.. Duyunca inanamayacaksınız. Tabii, bu arada bölgede ABD’nin çarkına çomak sokan herkes, Erdoğan’ın, AK Parti’nin işbirlikçisi, tetikçisi çıkacak. Onlardan para ve uçkur peşinde olanların kasetleri ortaya dökülecek, paracıklarına el koyacaklar..

O AK Parti’nin devrinde ceplerini doldurup, har vurup harman savuranlar için kış kapıda.

AK Parti çevresindeki birtakım VIP elemanların maskesini siz indirmediniz, onlar sizin adınıza her haltı yediler, her bilgi ve belgeyi adresine göndermeye devam ettiler. Şimdi onlar kendileri indirecekler maskelerini.

Birileri AK Parti’den gideceklerin listesini durup dururken sızdırmıyor basına. Bunlara kurtuluş için “Meral ananın gemisi”ni adres gösterecekler. “Hizmet” sözü verirseniz pişmanlık gösterirseniz, cezanızı affedebilirler.

ABD dışişleri açıkladı. Vize krizi elçinin başının altından çıkmamış. Bunu görelim. FETÖ ABD elçiliğine sızmadı, zaten beraber çalışıyorlar, FETÖ onların maşası. Bunların PYD ve PKK ile işbirliği, Irak’taki garnizon komutanının kişisel inisiyatifi değil. 

Bakın, nasıl BOP çerçevesinde Türkiye üzerinden bir işgal senaryosu hazırladı iseler, aynı şekilde, yine Türkiye üzerinden yapacakları işler ile bağlantılı bir bölge ve dünya senaryosu var. 

Rusya ve İran bu süreçte birlikte hareket edecek. Yoksa onlar da bu senaryoda ABD karşısında zor durumda kalacak.

Mahşerin iki atlısından biri Pentagon diğeri FED! Türkiye ile birlikte doğudan batıdan birçok ülke, politikacı ve sermaye grubuna operasyon yapmayı planlıyorlar.

Tabii bu onların planı. Allah’ın da bir hükmü var. Galib olacak olan O’nun hükmüdür.

Beklenen ekim sendromu buydu. Aralık’a kadar süreleri var. Öyle planlamışlar.

Türkiye’yi işgal senaryoları konuşuluyordu, Güneyden, kuzeyden, doğudan batıdan bir kuşatmadan söz ediyorlardı. Ne olacaksa olacak. Biz sınırı geçtik. Karşımızda kim var belli.

Bakalım BM ne yapacak. NATO nerede duracak. AB’nin tavrı ne olacak. İsrail ve Vatikan nasıl bir yol izleyecek. İslam dünyası ve Arap dünyası, ülkeler ve halklar bu denklemde nerede duracak?

Ülke yöneticileri ABD’nin yanında, halklar, Türkiye ile beraber olursa ne olacak!

O 15 Temmuz ruhu, bütün inanmış insanları, erdemli, mazlum ve vicdan sahibi insanları bir araya getirebilir.. Haksızlığa, zulme ve sömürüye karşı ortak bir cephede buluşturabilir.

O, CHP, HDP ve Akşener sacayağına sürülmeye çalışan sağ, sol, liberal insanlar oynanan oyunu görüp, vicdani bir refleksle ya da sağduyu ile  inanç, geçmiş ve tarihten gelen bir ferasetle aklıselim bir duruş sergileyebilirler.. Türkiye’nin kurtuluşu bu derin akılda gizli.

Çözüm belli: Allah’a dayan, sa’ye sarıl, hikmete ram ol.

Kuyudaki Yusuf’u Mısır’a sultan eden Allah bizi yeryüzünün varisi kılmak istiyorsa buna kim engel olabilir. Hem değil mi ki, bize hayır gibi gelen şeylerde şer olabileceği gibi, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir. Mekerallahu!

Bizi gören, duyan, bilen, hüküm sahibi kadiri mutlak ve bir olan bir Allah var. O zaman ne gam! Yeter ki, biz O’nun rızasının tecellisinin vesilesi olalım.

İşte bugünler için o FETÖ’cü dediğiniz sanıklar direnmeye devam ediyorlardı. Bekledikleri FETÖ’nün kerameti zanneddikleri şey Pentagon ve CIA’nın, FED’in operasyon planından başka bir şey değil.

Bakın, korku ve telaşa gerek yok. Her şey olacağına varır. Sabır.. Akıllı, dürüst ve cesur olacağız. Tereddüt yok. Kriz yiğidin kamçısıdır. Bu kriz bizim değil kapitalizmin krizidir. Bu kriz canavarını kim kontrol ederse bu vahşi canavar ona hizmet eder..

Büyük devrimler, büyük dönüşümler, büyük sarsıntılar, büyük olaylardan sonra gerçekleşir.

Daha önce faşizm yıkıldı. Bunun nasıl olduğunu biliyorsunuz. Almanya ve İtalya yerle bir edildi. Sonra komünizm yıkıldı. Çin ve Rusya’yı, Balkanları, Kafkasya’yı, Latin Amerika’yı hatırlayın. Bugün çökmekte olan kapitalizm ve Siyonizm’dir. Bu yıkımın dehşeti daha büyük olacak ve bu krizden bütün dünya etkilenecek.

Bakın, ABD bu inadından vazgeçmez, vazgeçemez. Ama bu krizi iç ve dış şartlara göre yöneteceğinden emin olmazsa erteler. Asla vazgeçmeyecektir. Zamanı ve zemini kollayacaktır. ABD derin devleti, FETÖ’nün yüzüne-gözüne bulaştırdığı yarım kalan işini tamamlamak için harekete geçiyor. Eğer geri adım atıyor gibi görünüyorsa mutlaka başka bir yol deniyordur. Ok yaydan çıktı. ABD suçüstü oldu. Yarının çok geç olmasından korkuyor. Saldırgan politikası korkusundan. Gelecek günlerin geçen günleri aratmasından korkuyor. Yeni bir yenilginin daha büyük bir felakete dönüşmesinin tedirginliğini yaşıyor bu arada.

Biz tarihin yaşayan tanıklarıyız! Acı, trajedilerle dolu ama aynı zamanda onurlu bir mücadeleyi içinde barındıran bir döneme hazır olun. Bu bedeli ne kadar geç ödersek, trajedi o kadar büyük olacaktı.

Hastalığın acısından kurtulmak için ameliyatın acısına katlanmak gerek.

Unutmayın: Karanlığın en koyu anı, aydınlığa en yakın olduğu zamandır.

Amerika’nın safında, Neo Haçlı ordusuna asker yazılanlar bu dünyaları ile birlikte ahiretlerini de kaybedecekler. Bizi bekleyen ise cennet ve onurlu bir gelecek olacaktır inşallah!

Ecelimizden önce ölecek ya da sonra ölecek değiliz. Rızgımızdan az ya da çok da yemeyeceğiz.

Biz Allah’ın rızasının tecellisi olacağız. Biz alemlere rahmet olarak gönderilen bir peygamberin ümmetiyiz. Bütün insanlığın hayrına olmayan bir iş ve söz, bizim işimiz ve sözümüz olmayacaktır.

Selâm ve dua ile. 

Abdurrahman Dilipak

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar