Yazık oluyor cocuklara hiç mi evlat sevginiz yok

Asena Atalay, 2010 tarihinde evlendiği futbolcu Caner Erkin'le 2011'de Çınar adında bir oğlu olmuştu. Çift 2016 da boşanarak yollarını ayırmaya karar vermişlerdi. Velayeti Asena Atalay'da olan Çınar'ı alabilmek için mahkemeye başvuran Caner Erkin'in geçtiğimiz günlerde oyuncu Şükran Ovalı'dan bir çocuğu daha olmuştu. Mahkeme çocuğu temsilen davayı takip açısından Çınar'a kayyum atanmasına karar verdi.

Yazık oluyor cocuklara hiç mi evlat sevginiz yok
14 Eylül 2018 - 18:15


 



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 2.resim

İstanbul Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya Caner Erkin'in avukatı Nazlı Kara ve Asena Atalay'ın avukatı Beyza Sındıraç katıldı. Karar aşamasına gelen davada Aile Mahkemesi Hakimi, Yargıtay Hukuk Kurulu'nun 'çocukların hakları korunması için kayyum atanması' yönünde nisan ayında bir karar açıkladığını, bu nedenle de velayet davalarında çocukları temsilen kayyum atandıktan sonra karar vereceğini belirtti.

2 11



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 3.resim

HAKİM İHBARDA BULUNDU: Hakim, Çınar'a kayyum atanması için Sulh Hukuk Mahkemesi'ne ihbarda bulundu. Sulh Hukuk Mahkemesi Çınar'a bir kayyum belirledikten sonra, velayetin değiştirilmesi davasında Çınar'ın anne Asena Atalay'da mı yoksa baba Caner Erkin'de mi kalacağına aile mahkemesi karar verecek.

3 11



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 4.resim

ASENA ATALAY KİMDİR: Aslen Antalyalı, bir ailenin çocuğu olarak doğan Asena Atalay, ilk ve ortaokuldan sonra liseyi okumak için Denizli'ye gitti. Lise eğitimini aldıktan sonra ailesinin desteği ile beraber İspanya'ya gitti ve eğitimine burada devam etti. Türkiye'de üniversiteye gitme kararı aldıktan sonra Ankara, Bilkent Üniversitesi'nde İşletme bölümünde okumaya başladı.

4 11




 


 

 



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 5.resim

Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a giderek Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okumaya başladı. Bu alanda kendi markası olan "Ase88" i yarattı. Bu ürünleri ilk olarak internet üzerinden satmaya başladı. Alanında başarı sağlayan Atalay, ilk mağazasını İstinye'de açtı.

5 11



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 6.resim

Moda alanında ilerlerken, aynı zamanda medya alanı ile de çalışmalarda bulundu. 2014 yılında Magazin haberleri sunmaya başladı.

6 11



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 7.resim

Asena Atalay, henüz üniversite de eğitimini alırken futbolcu Caner Erkin ile evlendi ve bir çocuğu oldu. 2010 yılında dünya evine giren Asena Atalay, gündemde uzun süre magazin olayları ile yer aldı. 2013 yılında şarkıcı Berkay Şahin ile birlikte olduğu iddiaları ortaya atıldı.

7 11



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 8.resim

Asena Atalay ve Caner Erkin çifti, 2016 yılının başlarında oğlu ile birlikte evden ayrıldı ve boşandı.

8 11





 

 



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 9.resim

 

9 11



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 10.resim

 

10 11



Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak 11.resim



YORUMLAR

  • 0 Yorum