Yeni Malatyaspor - Galatasaray'ı yendi 2-1

Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Ligde 3 maçtır deplasmanda kazanamayan Galatasaray, Yeni Malatyaspor karşısında sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Yeni Malatyaspor'a yenilen Galatasaray, liderliği Başakşehir'e kaptırd

Yeni Malatyaspor - Galatasaray'ı yendi 2-1
17 Aralık 2017 - 18:55 - Güncelleme: 18 Aralık 2017 - 10:22
Dış sahada oynadığı son 3 müsabakayı kaybeden Sarı-Kırmızılı takım, bu şanssızlığını yine kıramadı ve rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Malatya'da oynanan müsabaka dengeli başladı. Malatya'daki karşılaşmanın ilk 25 dakikası golsüz geçildi. Orta alan mücadelesiyle geçen sürede ne Galatasaray, ne de Yeni Malatyaspor gol tehlikesi yaratabildi.



Malatya öne geçti : Ev sahibi takım 38. dakikada sol kanattan gelişen atakta arka direkte Pereira'nın yaptığı kafa vuruşuyla, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti.

 

Fark 2'ye çıktı : Malatyaspor, köşe vuruşunda Boutaib'in attığı kafa golüyle 43'te Galatasaray karşısında farkı 2'ye yükseltti.

Galatasaray umutlandı : Sarı kırmızılı konuk takım, 74. dakikada Ndiaye'nin attığı golle skoru 2-1'e getirdi.



Aslan deplasmanda kazanamıyor : Yeni Malatyaspor - Galatasaray mücadelesi, Yeni Malatyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Cimbom, bu sonuçla 32 puanda kaldı. Yeni Malatyaspor ise puanını 19'a yükseltti. Öte yandan bu maçın ardından Galatasaray'ın deplasmandaki galibiyet hasreti 4 maça çıktı..

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı fotoğraflarıYeni Malatyaspor - Galatasaray maçı fotoğraflarıYeni Malatyaspor - Galatasaray maçı fotoğraflarıYeni Malatyaspor - Galatasaray maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

YENİ MALATYASPOR: 2 - 1 :GALATASARAY

Maç Sonu: Ve Hakem Ali Palabiyik maçın son düdüğünü çalıyor.

90+3. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

90+2. dakika: Emanuel Dening orta yapıyor. Muslera çıkıp topa sahip oluyor ve tehlikeyi geçiştiriyor

90+1. dakika: Galatasaray kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

90. dakika: Galatasaray takımından Jason Denayer, Adem Büyük ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

89. dakika: Yeni Malatyaspor takımından Emanuel Dening, Sofiane Feghouli ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor. Taktik bir değişiklik; Martin Linnes oyundan çıkıyor ve yerine Eren Derdiyok oyuna dahil oluyor.

88. dakika: Garry Rodrigues, Aytaç Kara ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

86. dakika: Yeni Malatyaspor şimdi kontraatağa kalkıyor. Galatasaray takımından Ahmet Yılmaz Çalık harika bir sezgiyle gelişecek tehlikeli atağı engelliyor.

84. dakika: Hakem düdüğünü çalıyor. Sofiane Feghouli, Issam Chebake adlı oyuncuya arkadan faul yapıyor ve serbest vuruş veriliyor

82. dakika: Aytaç Kara topa elle müdahale ediyor.



78. dakika: Taktik bir değişiklik; Yasin Öztekin oyundan çıkıyor ve yerine Sinan Gümüş oyuna dahil oluyor.

74. dakika: GOL Galatasaray, Badou Ndiaye'nin golüyle skoru 2-1'e taşıyor ve farkı 1'e düşürüyor.

72. dakika: Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Emanuel Dening ceza sahası içine topla girip ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

71. dakika: Evkur Yeni Malatyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Michael Pereira çıkıyor ve yerini Emanuel Dening'e bırakıyor.

70. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Aytaç Kara ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu Fernando Muslera kontrol ediyor.

68. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yasin Öztekin bu duran topu paslaşarak kullanıyor. Paslaşılarak kullanan köşe vuruşu sonrasında topla buluşan Sofiane Feghouli ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top üstten farklı şekilde dışarı çıkıyor.

65. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Younes Belhanda ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Ertaç Özbir yumruklayarak uzaklaştırıyor. Savunmadan seken topu kontrol eden Bafetimbi Gomis ceza sahası yayından şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

63. dakika: Martin Linnes'in pasına hareketlenen Bafetimbi Gomis ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.



60. dakika: Sağ kanatta topa hareketlenen Ahmet Çalık bu topu kontrol etmek isterken elle oynuyor.

58. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Badou Ndiaye bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

57. dakika: Evkur Yeni Malatyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Turgut Doğan Şahin çıkıyor ve yerini Adem Büyük'e bırakıyor.

54. dakika: Savunma oyuncularından dönen topla buluşan Azubuike Godson ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu topu kaleci Fernando Muslera iki hamlede kontrol ediyor.

51. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Aytaç Kara ceza sahası içine pasını gönderiyor ancak gönderdiği noktaya hiç bir takım arkadaşı gitmiyor.

47. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Younes Belhanda ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu pozisyon kaleciye yapılan faul gerekçesiyle duruyor.

46. dakika: Hakem Ali Palabıyık ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Galatasaray ikinci yarıya başlayan taraf oluyor. Galatasaray ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Maicon Roque çıkıyor ve yerini Garry Rodrigues'e bırakıyor.

Devre Arası: Hakem Ali Palabıyık ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Evkur Yeni Malatyaspor 2-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

45. dakika: Badou Ndiaye'nin kısa pasıyla topla buluşan Sofiane Feghouli ceza sahası içi hafif sol çaprazdan şutunu çekiyor. Bu top savunma oyuncularını geçemiyor.

43. dakika: GOL Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Aytaç Kara ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpasın hemen önünde Khalid Boutaib kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor.Evkur Yeni Malatyaspor, Khalid Boutaib'in golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

42. dakika: Ceza sahasının hemen solundan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Aytaç Kara ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunmadan dönen topa Sadık Çiftpınar vuruşunu yapıyor. Bu top kornere gidiyor.



38. dakika: GOL Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Aly Cissokho beklemeden ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Michael Pereira kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Evkur Yeni Malatyaspor, Michael Pereira'nın golüyle 1-0 öne geçiyor.

35. dakika: Ceza sahası yayının hemen sağından kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Sofiane Feghouli geçiyor. Sofiane Feghouli kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

31. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Badou Ndiaye topu sağına çekip kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

27. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Ertaç Özbir'in kontrol ediyor.

22. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Michael Pereira ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.



18. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Issam Chebake ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top takım arkadaşından sekiyor ve kademeye giren oyuncular tarafından uzaklaştırılıyor.

14. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Younes Belhanda ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu altıpas önünde Ertaç Özbir kontrol ediyor.

13. dakika: Kalecinin uzun pasına hareketlenen Turgut Doğan Şahin sol kanatta ofsaytta kalıyor.

11. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu arka direkte kaleci Ertaç Özbir kontrol ediyor.

7. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Aytaç Kara ceza sahası içine ortasını gönderiyor. Ön direğe yakın bölgede topa hareketlenen Turgut Doğan Şahin kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor. Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Bafetimbi Gomis orta saha yayı önünde ofsaytta kalıyor.

6. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Aly Cissokho ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

3. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Younes Belhanda ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Uzaklaştırılan topla buluşan Michael Pereira hızla sağ kanattan atağa kalıyor. Hızlı gelişen bu atakta ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

2. dakika: Sağ kanatta rakipten gelen topla buluşan Azubuike Godson ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor. Bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

1. dakika: Hakem Ali Palabıyık maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor başlıyor. 

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Azubuike, Murat, Aytaç, Pereira, Turgut, Boutaib

YEDEKLER: Farnolle, Barazite, Eren, Ferhat, Adem, Batuhan, Murat, Seth, Rahman, Dening

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Maicon, Ahmet, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis

YEDEKLER: Carrasso, Batuhan, Serdar, Selçuk, Eren, Sinan, Donk, Tarık, Rodrigues, Koray

TEKNİK DİREKTÖR: Igor Tudor

YORUMLAR

  • 0 Yorum