Yeni trend kameralı kolye

Sosyal medyada paylaşımlar çılgınca artarken bu kolyeyi takarak güzel anlarınızı bir film gibi kaydedebilir, sevdikleriniz ile rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

Yeni trend kameralı kolye
19 Ağustos 2017 - 10:02
Giyilebilir teknolojiler geliştikçe, hayatımızı kayıt altına alabilmek için farklı olanaklar ortaya çıkıyor. Bunlardan biri de boynumuzda asılı durup, istediğimiz zaman olup biteni kaydedebildiğimiz bir kolye kamerası. ‘Frontrow' (En Ön Sıra) ismindeki bu cihaz sadece kameraya değil, aynı zamanda gizli bir ekrana ve farklı kayıt modlarına da sahip.

sozcu-video-kamerali-kolye-4

 


Giyilebilir teknoloji insan duygularını saptamaya çalışıyor

Cihazın büyüklüğü 59mm'ye 70mm, boynunuzda asılıyken normal bir kolye gibi görünüyor. 2GB'lık hafızasıyla ‘Story' (Hikaye) modunda saatler boyu fotoğraf çekebiliyor, çektiklerini sıkıştırıyor ve siz hiç ellemeden kısa videolar haline getiriyor. Ayrıca akıllı telefonlara Bluetooth ve Wi-Fi üzerinden bağlanıp çektiklerinizi paylaşabiliyorsunuz da. Hatta direk bağlantı ile sosyal medya sitelerinde canlı yayın da yapabilirsiniz.

sozcu-video-kamerali-kolye-3

 


Frontrow kolyenin üzerindeki kamera 8 megapiksellik ve arkasında da 5 megapiksellik bir selfie kamerası var. Tam şarj ile 16 saat çekim yapıyor, 2 saat kadar da canlı yayın süresi sunmakta. 327PPI yoğunluğundaki ekranda çektiklerinizi izleyebilir, gerekmeyen görüntüleri silebilirsiniz. Şarj bittiğinde ise cihazı USB-C bağlantı üzerinden hızlı şarj edip, hayatı kaydetmeye aynen devam.

YORUMLAR

  • 0 Yorum