Zenginlerin yeni çılgınlığı: Masaya cep telefonlarını bırakıyorlar ve...

Yanımızdan bir an olsun ayırmadığımız telefonumuzun içinde sakladığımız sırlar bir yemekte masanın üzerine bırakılırsa ortaya ne çıkar?

Zenginlerin yeni çılgınlığı: Masaya cep telefonlarını bırakıyorlar ve...
15 Ağustos 2017 - 00:37 - Güncelleme: 15 Ağustos 2017 - 12:35
Magazin camiasını ve ünlülerin alışkanlıklarını takip edenler hemen her gün onların farklı bir akım içerisinde takıldığını ve belki de hayatlarını renklendirmek adına hiç akla gelmeyecek çılgınlıklar yaptıklarını okuyorsunuz. Bu tarz çılgınlıklar bizim camiamızda olmaz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Zenginlerin ve ünlülerin yeni heyecanı cep telefonlarını masaya bırakmaca… ‘Ne var bunda!’ diyecekler için adrenalini yüksek oyunun kuralları şu şekilde işliyor: Yemek boyunca herkes cep telefonlarını masaya bırakıyor. Gelen mesaj, mail ne varsa sesli olarak masadakilere okunuyor. Gelen aramalar da hoparlöre veriliyor ki yine masada bulunan herkes duysun. Böylece aynı masada bir araya gelen dostlar birbirinden sır saklıyor mu ortaya çıkıyor.



İTALYAN FİLMİ İLHAM VERDİ

Kulağa son derece ütopik ve uygulaması zor gibi gelen bu trendin ortaya çıkışı ise 2016 yapımı bir İtalyan filmi olan ‘Perfetti Sconosciuti’ Türkçeye ‘Mükemmel bilinmeyen’ şeklinde tercüme edebileceğimiz filmin bir sahnesinde yedi arkadaşı aynı masada otururken görüyoruz, İçlerinden terapist olan, “Cep telefonları aslında hepimizin kara kutusu” önermesinden yola çıkarak cepleri masaya bırakma oyunu oynamayı teklif ediyor. Sonrası toz duman. Özellikle masada sevgili olanlar zor anlar yaşıyor. Çünkü birbirlerinden sakladıkları irili ufaklı sırlar peş peşe ortaya çıkmaya başlıyor. Gecenin sonunda ayrılanlar oluyor, hatta arkadaşlıkları biten de…

SIRLAR AŞKI BİTİRİR Mİ?

Hürriyet’ten Onur Baştürk’ün köşesine taşıdığı zenginlerin yeni trendi olan bu oyun bir yandan da insanların günlük hayatında belki de sık sık karşısına çıkan ‘Güven’ sorusuna bir yanıt arıyor. Sevgilisinin cep telefonunu karıştıranlar ya da telefonuna şifre koyduğu için yapılan tartışmalar temelde hep bu duygunun esiri olmamızdan kaynaklanmıyor mu?

YORUMLAR

  • 0 Yorum