Açıkladılar. 22.12'de hayatımız değişecek

5 Haziran Cuma akşamı saat 22:12'de “Ay tutulması” gerçekleşecek. Ay tutulmasını ünlülerin astroluğu Kassandra sizler için yorumladı. Bir çok olayı önceden bilen Kassandra tutulmada en çok yay, balık, başak ve ikizler burcunun olumlu yönde etkileneceğini açıkladı. İşte ve ünlülerin gizli astroluğu Kassandra'nın burçlarla ilgili yorumları...

 Açıkladılar.  22.12'de hayatımız değişecek
04 Haziran 2020 - 09:47 - Güncelleme: 05 Haziran 2020 - 11:02
Ünlülerin astroluğu Kassandra "Ay tutulması"nda tüm burçları masaya yatırdı. İşte o burçlar ve yorumları:

KOÇ 

Koç burcuna sahip olanlar, kariyer hayatlarında sorunlar yaşayabilir. Ancak devreye girecek aile bireylerinin katkılarıyla maddi olarak rahatlayacaklar. Ayrıca diğer aile biriylerinin başarısıyla gurur duyacaklar.

BOĞA 


Boğalar, iş hayatlarında parlak bir döneme girecek. Borçlarının büyük bir kısmını ay tutulmasının etkisiyle kısa sürede kapatacak. Ay tutulması yüzlerini güldürecek.

İKİZLER 

"Ay tutulması" ikizler burcunun yüzünü fazlaca güldürecek. Ancak bu burca sahip olanlar duygularını açmakta oldukça zorlanacak. İş yaşamlarında oldukça başarı gösterecekler. Dostlarıyla hoş vakit geçirecekler.

YENGEÇ 

Yengeçlerin yüzünü aileleri güldürecek. Maddi ve manevi destek alacaklar. Sağlık sorunları yaşama olasılıkları da oldukça fazla.

ASLAN 


"Ay tutulması" aslan burcuna aşk olarak dönüyor. Sevgi ve aşk konularında tutulmadan en güçlü çıkacak olan kişiler, Aslan burcu mensupları. Bir çok aslan burcu anne ya da baba olmanın mutluluğunu tadacak.

BAŞAK 

Maddi olarak bu tutulma en çok başak burcunun yüzünü güldürecek. Sağlık, kariyer ve paradan yana çok şanslılar. Aile içi sorunlar onların moralini bozabilir. 

TERAZİ 

Terazi burcu bu tutulmadan aşktan yana en şanslı olacak burç. Aşk hayatlarında bir hareketlenme söz konusu olacak. İş yerinizde bir takım sorunlar baş gösterebilir. Uzaktaki akrabalarından sevindirici haberler alacak.

AKREP 

Sanat ve iletişimle ilgilenen Akrepler için yeni bir dönem başlıyor. Karşılarına yurt dışı veya bulundukları yerden uzaktaki bir yerle ilgili fırsat çıkabilir. Ancak ruhsal olarak kendilerini iyi hissetmeyebilirler. 

YAY 

Aşk hayatları çok renkli geçecek. Sosyal bir ortamda veya arkadaş ortamlarında tanışacakları biriyle güzel bir aşka yelken açabilirler. Ancak ilişkisi olan veya evli olanlar için sıkıntı yaşayabilir.

OĞLAK 

Oğlaklar hem kendilerini hem karşı tarafı strese sokacak konuşmalar yapmaya çok müsait olacaklar. Çocuğu olan oğlak burçları, çocukları ile ilgili güzel bir döneme girecek. 

KOVA 

Kovalar yazın tadını doya doya yaşayacaklar. Sürekli koşturma halinde kalabalık ortamlarda bulunacak ve sosyal çevrelerini genişletecekler. Bir kısım Kova burçları kendilerini baskı altında sıkıştırılmış hissederek hayatlarında köklü bir değişim isteyebilirler.

BALIK 

Hızlanacakları ve hayatlarında renkli bir dönem başlayacak olan balıklar için güzel günler kapıda. Ancak aile içi problemler yaşanabilir. Özellikle eş, abi veya baba ile konular gündeme gelebilir işi yokuşa sürmeden anlaşma yoluna gitmenizi tavsiye ederim.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum