Genel af yasası ve ceza indirimi son dakika haberleri

Af son dakika haberleri gündemde trend konu olmaya devam ediyor. 2019 yılında Genel af yasası ve ceza indirimi çıkacak mı?

Genel af yasası ve ceza indirimi son dakika haberleri
07 Mart 2019 - 10:54

Son dakika af haberleri güncel olarak takip ediliyor. İlk olarak MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından gündeme getirilen af konusunda 2019’da bir düzenleme gelip gelmeyeceği belirsizliğini koruyor. Milyonların merakla beklediği af yasası seçim öncesi çıkacak mı? Bilindiği üzere genel af halinde, kamu davası düşer, hüküm verilen cezalar bütün neticeleri ile birlikte ortadan kalkar. Peki Mahkum, hükümlü, borç ve ceza affı ne zaman yürürlüğe girecek? Af ne zaman çıkacak? İşte detaylar…



Af son dakika haberleri 2019 yılında da araştırılan konuların başında geliyor. Genel af yasası ve ceza indirimi çıkacak mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dakika af haberlerine hükümet kanadından yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Mahkum ve mahkum yakınları seçimlerden önce af çıkacak mı, af ne zaman çıkacak, af yasası kimleri kapsıyor sorusuna yanıt aramaya başladı. En son AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’dan af açıklaması geldi. Binali Yıldırım af açıklamasında; "MHP'nin verdiği af teklifi üzerinde çalışılıyor tek tek. Kamu vicdanını nasıl rahatsız olmaz onun ortaya çıkması lazım. Acele karar verirsen bu sefer başka mağduriyetler olur." ifadelerini kullandı. Peki af çıkacak mı? Af ne zaman çıkacak? Genel af kimleri kapsıyor?

AF SON DAKİKA HABERLERİ!

BİNALİ YILDIRIM’DAN AF AÇIKLAMASI

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Silivri'de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Seçim çalışmaları dolayısıyla Silivri'ye giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ı, ilçede coşkulu bir kalabalık karşıladı. Makam aracıyla Silivri Otogarı'na gelen Yıldırım, burada kendisini bekleyen partililer ve taksicileri selamladı.

Otogardaki taksi durağını ziyaret eden Yıldırım, taksicilerle fotoğraf çektirdi. Bir taksinin direksiyonuna geçen Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ı da yanına alarak, otogarda taksiyi kullandı.

Orhan Özgür isimli bir vatandaş, "Af istiyoruz başkanım" şeklinde Yıldırım'a seslenince, Yıldırım, vatandaşın yanına giderek, "MHP'nin verdiği af teklifi üzerinde çalışılıyor tek tek. Kamu vicdanını nasıl rahatsız olmaz onun ortaya çıkması lazım. Acele karar verirsen bu sefer başka mağduriyetler olur." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum