Ahmet Hakan: Acun'la buluşup tanıştım, adamcağız şak diye Şeyma'dan boşandı

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile kısa süre önce buluşup tanıştığını belirten Ahmet Hakan, dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Son günlerde üzerinde bir 'uğursuzluk' olduğunu söyleyen Hakan, "Adamcağız şak diye Şeyma'dan boşandı" dedi.

Ahmet Hakan: Acun'la buluşup tanıştım, adamcağız şak diye Şeyma'dan boşandı
29 Kasım 2018 - 10:10
Ahmet Hakan, "Kurşun döktürüp geleceğim" başlığıyla yayımlanan yazısında son günlerde üzerinde bir 'uğursuzluk' olduğunu söyledi.



"Acun'la buluşup tanıştım. Adamcağız 'şak' diye Şeyma'dan boşandı" diyen Hakan, daha önce yazdığı bir 'yatak' yazısı nedeniyle Sabah yazarı Hıncal Uluç ile yaşadığı tartışmaya değinerek "Hıncal Uluç 'Ben öyle demedim, okuduğunu mu anlamıyorsun' diye çıkış yaptı" ifadesini kullandı.



Hakan, şöyle devam etti:



— Grifitthi ablamızın uçak kazasında öldüğünü sanacak kadar şaşkınlaştım. Hangi aday adayına azıcık koltuk çıktıysam o aday adayı bir türlü aday olamadı, olamıyor. Evdeki İşbir yatağı evin balkonundan aşağı atacak kadar dellenmiş durumdayım. Kendimi durup dururken Mansur Yavaş'la bile takışır halde buluverdim. Kısacası bir uğursuzluk var üzerimde. Bizim Orkun'un biraz modern yöntemlerle kurşun döken bir babaannesi var. Ona gidip bir kurşun döktüreceğim. Bana birkaç gün müsaade lütfen.

YORUMLAR

  • 0 Yorum