Ali Koç Taraftara Karşı Zorda

Aziz Yıldırım'dan sonra Fenerbahçe başkanlığına çok iyi oyla seçilen Ali Koç göreve geldiğinden beri kötü olan gidişatın daha da kötüleşmesine neden oldu.

 3.5 sene gibi bir sürede taraftarın da ilgisini kaybeden Ali Koç şu sıralar sıkıntılı günler yaşıyor.1xbit

Birçok Vaat Vermişti

20 yıldır Fenerbahçe başkanlığını yürüten Aziz Yıldırım'a karşı başkan adayı olarak çıkan Ali Koç; 2018 Haziran ayında 21 bin 350 gibi çok yüksek oranda bir katılımla ve çok iyi bir oy oranı ile yeni Fenerbahçe başkanı olarak seçilmişti. Aziz Yıldırım'ın yönetimini ve kararlarını eleştiren taraftarda bu seçimden dolayı oldukça memnun bulunuyordu.MosbetAradan geçen yıllarda Fenerbahçe hiç olmadığı kadar çok kötü durumlarda kaldı ve ligden düşme potasına kadar girdi. Taraftarın Ali Koç için birinci senesinde ve ardından gelen senelerde gösterdiği hoşgörü ve bağlılık gidişatında etkisiyle azalmaya başladı. Teknik direktör seçiminde yaşananlar ve dikiş tutmayan futbol yüzünden özellikle bu sezon çok ağır eleştiriler altında kaldı. Beşiktaş derbisi ile gelinen son nokta ise Ali Koç için istifa talebi oldu. 

Fenerbahçe Daha Kötü Oldu

Ali Koç çok iyi dileklerle ve isteklerle geldiği başkanlık görevini yerine getirmekte ve isteneni vermekte sınıfta kaldı. 3.5 sene içinde yaşananlar ve özellikle Fenerbahçe stadında Galatasaray'a bile 20 sene sonrasında yenilmesi taraftarın hiç hoşuna gitmedi. Bütün bu yaşananlar ve gidişatın kötü olması Ali Koç için tehlike çanlarının çalmasına neden oldu. Melbet üyelik