Beşiktaş'ın eski yengesinden müthiş itiraf: Ünlü bir kadınla aşk yaşadım

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Matteo Ferrari ile aşk yaşayan ünlü model Aida Yespica, İtalya'da katıldığı bir televizyon programında çok konuşulacak bir itirafta bulundu.



1



Beşiktaş'ın eski futbolcusu Matteo Ferrari ile bir dönem aşk yaşayan ünlü model Aida Yespica, ünlü bir kadınla aşk yaşadığını itiraf etti ve İtalya'da gündemin en üst sıralarına oturdu.


2

 





"Ünlü bir kadınla, çılgın bir ilişkim vardı" diyen Venezuella'lı olan Yespica, "İsmini işkence altında bile söyleyemem. Çünkü herkesin tanıdığı ve gerçekten ünlü biri" dedi.


3

 





Bir yıl süren ve popülaritesi nedeniyle sona eren gizli bir hikayeydi. Aramızda çok kıskançlık vardı. Daha önce, erkeklerle yaşadığım ilişkilerden daha fazlaydı" şeklinde konuştu.


4

 





İlişkileri sona erdikten sonra ara sıra denk geldiklerini belirten ünlü model, "Bazen birbirimizi görüyoruz ve gülümsüyoruz ama aramızda sadece dostluk var. Geçmişe dair bir tutku kalmadı" ifadelerini kullandı.


5

 





Matteo Ferrari ile yaşadığı ilişkiden Aron isimli bir erkek çocuğu bulunan Yespica, ülkesi Venezuella'da güzellik kraliçesi seçilmişti.


6
 



37 yaşındaki Aida Yespica, güzellik kraliçeliği sonrası modellik, oyunculuk ve televizyonda sunuculuk da yaptı.


7
 



Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan ünlü ismin Instagram'da 890 bin takipçisi bulunuyor.


8
 



 


9
 



 


10