Ekrem İmamoğlu Galatasaray maçı için TT Arena'da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da stadını ziyaret ederek Kayserispor maçını TT Arena şeref tribünününden takip etti.

1 10

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u 3-1 mağlup etti.
2 10


Karşılaşmayı tribünden takip eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
3 10


Galatasaray'ın iyi bir skor aldığını aynı zamanda Kayserispor'un da iyi mücadele ettiğini belirten İmamoğlu, "Türk futbolu adına güzellikler olsun istiyorum. İstanbul'da özellikle 3 büyük takım Türk futbolunun lokomotifi. Bugün de Galatasaray maçındaydık. Galatasaray, iyi bir skorla maçı bitirdi. Kayserispor'da iyi mücadele etti.
4 10






 Bir tarafı da centilmenlikle devam eden bir maçtı. Güzel, sadece tezahürat, alkış var. Hep böyle olsun. Sahalar mutlu olsun. Toplum mutlu olsun. Spor; mutluluk, sevinçtir, barıştır. Aynı zamanda enerjidir. Onu almaya geldim. 
5 10


 Çok da keyifliydim Galatasaraylı taraftarların arasında. Güzel anılar aldık. Bundan sonra biz sahalarda olacağız. Sporla, kulüplerle her yerde olacağız. Şehirle bütünleşmenin kuvvetli bir bağını yakalayacağız" diye konuştu.
6 10


 
7 10


 
8 10






 
9 10