Erdem Can'dan Fenerbahçe İtirafları

Erdem Can, Fenerbahçe Beko'daki yardımcı antrenörlerden birisi idi ve çok beğenilen bir isimdi. Takımın aynı zamanda efsane bir koçu vardı o da Zeljko Obradovic'di ve takımdan yeni ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından çoğu kişi Erdem Can'ın Fenerbahçe Beko'nun baş antrenörü olabileceğini düşünüyordu. Anca teknik direktör Can bu konuda kendisi de beklediği halde resmi bir teklif almadığını söyledi.

Röportaj veren Erdem Can, yine de Fenerbahçe'ye dair bir kırgınlığı olmadığını da belirtti. betist giriş

Obradovic'ten Çok Şey Öğrendim

Erdem Can, Obradovic'in oyun taktiği ve takım liderliği konusunda çok başarılı bir teknik direktör olduğunu ve NBA tarafından da yakından takip edildiğini söyledi. Kendisine çok önemli bir deneyim kazandıran Obradovic'e Fenrbahçe'den baş antrenörlük teklifi gelmeyince Utah Jazz'dan teklif aldığını söylemiş. Utah Jazz ise Erdem Can'a tam altı yıldır yaz sezonu için teklif götürüyormuş. Obradovic de bu teklifi kabul etmesini önermiş. 

Yol Değişikliği

Erdem Can, Fenerbahçe'nin baş antrenörü olmak istediğini ama kendisine bu teklif yapılmayınca kırılmadığını da söyledi. Bu kararı saygıyla karşıladığını ancak bazen hedeflediğimiz şeye ulaşmak için gitmeyi bilmek gerektiğini de ekledi. Hedefine varmak için bir yol değişikliği aldığını belirten Can, bu konuda profesyonel bir tavır sergilemeye karar verdiğini ve Utah Jazz'ın teklifini bu yüzden kabul ettiğini de anlattı. Hedefine varmak için bir yokuş olsa da aynı yoldan daha zorlu bir şekilde devam edeceğini de söyledi.