Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu dümene geçti

Fenerbahçe taraftarını çılgına çeviren haber geldi...



 





1



 


Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar takımın emanet edilmesi beklenen Emre Belözoğlu bugün itibariyle dümene geçti.




2


 


Fenerbahçe Kulübü, taraftarı heyecanlandıran paylaşımı resmi hesaptan yaptı.




 

3


 


Tecrübeli oyuncu, sarı lacivertli ekibin bugün gerçekleştirdiği idmanda takımın başında yer aldı.


 

TARAFTARLAR SEVİNDİ 



Sarı lacivertli taraftarlar, resmi siteden yapılan paylaşım ve açıklamanın ardından sosyal medyada büyük sevinç yaşadı.




 

5


 


Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan idman açıklaması şu şekilde




6


 


"Fenerbahçemiz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 25. haftasında 7 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü."




 

7


 


TAKIMIN BAŞINDA YER ALDI 



"Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11.00’da ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. "




8


 


"Pas çalışması ve çift kale maçla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı."




 

9


 


"Futbol A Takımımız, Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını 6 Mart Cuma günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak."




10