Gökhan Töre Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisine yönelik sözlerine cevap veren Gökhan Töre, çok sert ifadeler kullandı. Gökhan Töre, sosyal medya hesabından yaptığı 3 sayfalık paylaşımda Beşiktaş'tan ayrıldığını duyurdu.


Beşiktaş’ta uzun süredir kadro dışı olan Gökhan Töre, Twitter’dan yaptığı uzun açıklamayla siyah-beyazlı takımdan ayrıldığını açıkladı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu, yaşananları ayrıntısıyla açıkladı.

Töre’nin açıklamasından en dikkat çeken sözler şöyle;



“Bugün, gelecek sezon futbol kariyerime Beşiktaş ile devam etmeyeceğimi, şimdiki görev sahibi şahsın (Fikret Orman) ağzından duymuş olduk. Beşiktaş’ın asıl sahibi taraftardır. Sizi seviyorum. Hakkınızı helal edin.



Beşiktaş Yönetimi bana; Tüm alacaklarını bırak ve yurt dışına git. Türkiye’de kalacaksan da Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’e gidemezsin maddesini sözleşmeye ekleyeceğiz dedi.



gokhantore


DoğrulanmışTakip Et


201 gönderi

678bin takipçi

371 takip


Gökhan Töre




Twitter: gokhan_tore7szgbjk, mehmet.ozten.96, fethiunal1903 + 42 diğer kişi takip ediyor

GÖNDERİLERETİKETLENENLER


Siyah-beyazlı takıma 2013-2014 sezonunda ilk olarak Rubin Kazan’dan kiralanan ve 4.5 milyon Euro bedelle bir sonraki sezon bonservisi alınan Töre, Bilic dönemindeki başarılı performansının ardından 2016-2017 sezonunda Premier Lig ekibi West Ham’a kiralanmıştı. Milli futbolcu, Beşiktaş ile 2015-2016 sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

 


 



.