İbnü'l-Arabî'nin 2022 kehanetleri sizi çok şaşırtacak! Yılın başladığı güne dikkat çekti

1165 yılında İspanya sınırları içinde kalan Murcia şehrinde dünyaya gelen Tasavvuf ve İslâm düşünce tarihinde büyük etkileri bulunan Muhyiddin İbnü'l-Arabî'nin 2022 kehanetleri ortaya çıktı. Ünlü düşünür, Saatlerin Hazinesi, adlı kitabında 2022'nin Cumartesi gününde başlaması halinde bazı olumsuz olayların gelişeceği tahmininde bulundu. İşte o kehanetler.


Son 3 yıldır pandemi ve iklim kriziyle boğuşan dünya geleceğe karamsar bakıyor. 2022 yılına da hali hazırda koronavirüsün yeni varyantı ile girdik. Birçok olumsuzluk yaşasak da hala umudumuzun olduğu gelecek yıl için ünlü İslam düşünürü Muhyiddin İbnü'l-Arabî bir takım kehanetlerde bulunmuş.



Muhyiddin İbnü'l-Arabî 'Saatlerin Hazinesi' adlı kitabında 2022 yılının cumartesi gününde başlamasına dikkat çekerek sıralamış tahminlerini. İşte o kehanetler...




1- "Bu sene içinde rüzgarlar kuvvetlice eseceği gibi kar yağışı ve soğuklar da uzayıp artar."



2- "Hükümdarlarda hırs ve doymazlık görülür. Bunlar birbirini öldürmeye teşebbüs eder. Memleket içinde fitne ve kargaşa sürüp gider. Bu da birçok hastalıkların bir işareti sayılır."



6- "Ekin ve ziraat işleri geriler, zayıflar."



7- "Öte yandan hububat ve meyve mahsulleri artar ve bollaşır."



8- "Şayet yeni sene Cumartesi günü ile başlarsa, günün çıkış yeri ve kısmeti Zühal yıldızıdır. Bu sene sürü hayvanları için iyi olmayan bir senedir."


8

 


3- "Denizlerde gemiler batar, garb (Batı) memleketlerin hükümdarlarından biri ölür."


9

 


4- "İnsanlarda korku hakim olur. İnsanların yapacağı işlerde zorluklar ve güçlükler doğar."


10

 


5- "İnsanlar arasında ölüm olayları artar."


11

 


10- "Bu sene içinde savaş olaylarının arttığı görülür, dokuma ve kumaşlar yağmalanır, çiçek hastalığı artar."


12

 


16- "Ay veya güneşten biri tutulur. Bu sebeple birçok kan dökülür."


13

 


13- "Boşanma olayları artar, şiddetli yağmurlar görülür. Bu yağış felaketinden koyun sürüleri de telefat olur."


14

 


18- "Evleri yıkar, çekirge afeti başlar, kulları helak eder ancak dağ başında oturanlar kendilerini bu afetlerden koruyabilirler." Kaynak: Onedio



13- "Boşanma olayları artar, şiddetli yağmurlar görülür. Bu yağış felaketinden koyun sürüleri de telefat olur."



17- "Bu sene uğursuz bir sene sayılır çünkü Zühal yıldızının çıkış ve kısmeti budur. Bu yıldızdaki uğursuzluk özellikle, ölülerle kabirleri doldurur imar eder."



Kehanetler her ne kadar kötü olsa da bunların sadece tahmin olduğunu unutmayalım. "Umarız bunların hiçbirini yaşamayız" diyerek konuyu burada bitiriyoruz.