Merve Çağıran küçük bikinisiyle yürek hoplattı!

Fit vücuduna yorum yağdı Bozkır ve Aşk Laftan Anlamaz gibi yapımlarla izleyicilerin karşısına çıkan Merve Çağıran, bikinili pozlarıyla yürek hoplattı. Fit vücuduyla dikkat çeken ünlü oyuncuya övgü mesajları yağdı.

Merve Çağıran, cesur pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Instagram hesabından bikinili fotoğraflarını paylaşan Çağıran, takipçileri tarafından olduka beğenildi. Ünlü oyuncuya 'Yakmışsın buraları' gibi yorumlar yapıldı.


111
 

Merve Çağıran son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor. Yer aldığı projelerdeki performanslarıyla da adından söz ettiriyor.


211
 

En son Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki İpek rolüyle ekranlarda yer alan genç oyuncu, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor.


311
 

Yaza merhaba paylaşımı yapan Çağıran, göğüs dekolteli bikinisiyle yürek hoplattı. Tatil pozlarını paylaşan oyuncuya takipçilerinden, 'Yakmışsın ortamı kardeşim', 'Ne zarif bir kadın', 'Harikasın' gibi yorumlar geldi.


411
 

Çağıran, geçtiğimiz günlerde tesettürlü haliyle de gündem olmuştu. Kalp Yarası dizisinden sonra sinemalara dönmeye hazırlanan genç oyuncu, film için girdiği tesettürle de oldukça konuşulmuştu.


511
  611
 
711
  811
  911
  1011
 
1111