Psikolog Esra Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren sorular!

Son olarak Fulya ile Umudun Olsun programından hatırlanan psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, "Bir erkek evlenmek istediği kızla cinsel birliktelik yaşamak istiyorsa, gerçekten seviyor mudur?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.


 

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.


 

"CİNSEL İSTEK DUYGUYLA ALAKALI DEĞİLDİR"
"Bir erkek evlenmek istediği kızla cinsel birliktelik yaşamak istiyorsa, gerçekten seviyor mudur?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çeken Ezmeci, "Bu tek kriter değildir, gerçek sevginin diğer kriterlerini uzun süredir sağlıyorsa, cinsel istek duyguyla alakalı değildir" yanıtını verdi.


 

KAN DONDURAN SORU!
Başka bir soru-cevapta ise; "Babam birine tecavüz etmiş. Bu gerçekle büyüdüm. İçimde koca bir nefret, güvensizlik... Ne yapmalıyım?" sorusuyla kan dondurdu.


 

Ezmeci bu soru karşısında, "En güvendiğimiz kişilerle ilgili durumlar derin izler bırakabilir. Ama psikolojik destek alarak ya da geçmiş temizleme ile bu etkilerden kurtulabilirsiniz." dedi.


522
 

İşte Psikolog Esra Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren o sorular...


 
722
  822
  922
  1022
 
1122
  1222
  1322
  1422
 
1522
  1622
  1722
  1822
 
1922
  2022
  2122
  2222