Şenol Güneş bombası! Ortalık yıkılacak...

Beşiktaş'ta kötü gidiş sonrası ağır eleştirilere maruz kalan Şenol Güneş için flaş bir iddia futbol gündemine bomba gibi düştü.











Tecrübeli teknik adamla ilgili yaşanan o gelişmenin tüm detaylarına gelin hep birlikte bakalım...


 




2/10


 





Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'i takımın başına geçirmek istediği iddia edildi.


 




3/10


 





Günebakış Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor'da hem sahada hem de ekonomik olarak sıkıntı yaşayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör olarak uzun süredir aklındaki planı Aralık’taki kongre sonrası hayata geçirmeyi planlıyor.


 





 




 







4/10


 





Yeni Malatyaspor maçı sonrası görevi bırakmak isteyen Teknik Direktör Ünal Karaman’a ‘devam et’ diyen Ağaoğlu’nun gözünün Beşiktaş’taki koltuğu sallantıda olan Şenol Güneş’te olduğu ifade edildi.


 




5/10


 





Ağaoğlu, Güneş’i yeniden Trabzonspor’un başına getirmekte ısrarcı. Bu konuda da kararlı.


 




6/10


 





Ağaoğlu, eğer Güneş devre arasına kadar Beşiktaş’tan ayrılırsa ve kendisi de Aralık’taki kongrede yeniden koltuğunda olursa büyük planı devreye sokacak.


 





 




 







7/10


 





Ünal Karaman’ı bırakmak istemeyen ama büyük bir güç ile hocasını güçlendirmenin hesaplarını yapan Ağaoğlu, devre arası düşündükleri gerçekleşirse Güneş’i futbolun patronu yapacak.


 




8/10


 





Güneş-Karaman ikilisi ile devam etmek isteyen Ağaoğlu, planı devre arası gerçekleşmezse bu operasyonu sezon sonu mutlaka yapmayı planlıyor. (Fanatik) 


 




9/10

 



"Ben Beşiktaş Kulübü'nü Dolmabahçe Sarayı'nın bahçesinden almadım ki, Çağlayan Adliyesi'nde 450'nin üzerinde mahkemeden aldım" 



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Sporun geleceği aydınlık mı?" konulu panelde, Sivasspor maçındaki protestolara yanıt verdi...