Cakıcı'dan RTE ve Hayvanseverler derneğine cağrı

Kırıkkale Keskin T tipi kapalı Cezaevinde yatan ve rahatsızlığı nedeni ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören Alaattin Çakıcı,Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet Başkanı olduktan sonra ilk yazısını Basın Danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan Aracılığı ile kamuoyuna önemli açıklama yaparken aynı zamanda hayvan severler derneğine çağrıda bulundu

Cakıcı'dan RTE ve Hayvanseverler derneğine  cağrı
12 Temmuz 2018 - 08:04

Sayın Devlet Başkanım,

Cumhur İttifakı ile yapmış olduğunuz ittifak neticesinde aziz milletimiz sizi devlet başkanı seçtiği için Cumhur İttifakı’nın diğer lideri MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli ile kurmuş olduğunuz bu ittifak ve yeni kabineniz devletimize ve milletimize hayırlara vesile olsun. Sayın Bahçeli’ye kabine açıklandıktan sonra teşekkür ettiğiniz için başta şahsım, milliyetçiler ve tüm ülkücüler teşekkürünüzden dolayı sayın Bahçeli’yi ve ülkücüleri onore ettiğiniz için şahsınıza teşekkür ederim.

 

 

Bu yolda sizin devlet bekası için başta sayın Bahçeli ve ülkücüler, her etnik mozaiğe mensup gerçek ulusalcılar devletin bekası adına sizi asla yarı yolda bırakmayacağı inancı içerisindeyim.

Sayın devlet başkanım adalet sadece insanlar için değil, adalet doğayı koruma,insanın her türlü yasal haklarını güvence altına alma devletin temel taşıdır. İnsan Allah katında ne kadar önemliyse Haşr suresinin 24. Ayetinin son cümlesinde der ki “ Göklerde ve yerde, tüm alemlerde rabbimin yarattığı her mahlukat Allah’a secde eder.” Allah’a secde eden, dili olmayan, konuşmayan, duyarsız insanlar tarafından itilip kakılan, Allah’ın yarattığı tüm mahlukat göklerde ve yerde Allah’ın emri olan, Allah’a secde eden, İman etmiş bir mümin için insan hakkından daha ivedilikle mahlukatın hakkını korumak sizin ve tüm insanlığın görevidir.Ekleyeceğim bu yazıda Keskin T tipi cezaevi müdürü ve bazı yetkililer tavuklarını köpekler yemesin diye 7-8 köpek katleden kişi ve kişiler, köpek katleden insan onuruna nasıl saygı duyar?

Bir köpek su baskınında ağaca çıktığı zaman hayvan sevenler derneği Türkiye’yi ayağa kaldırırken, bu 7-8 köpek öldüren devlet görevlileri için seslerini çıkarmadılar. Bu yazı 22.06.2018’de sosyal basına verildiği halde o günden bugüne kadar Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı, İl sağlık Müdürü, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimini görevden aldılar. Sebep bu yanlışı örtmek için. Bundan emin olunuz. Devletin bekası söz konusu olduğu sürece sayın Bahçeli ile aynı çizgide hareket ettiğiniz sürece, Rabbim her ikinizin de yardımcısı olsun. Şahsınıza saygılarımla arz ederim. ALAATTİN ÇAKICI .11.07.2018



YORUMLAR

  • 0 Yorum