Demet Akalın'la Okan Kurt'un Ayrılığının Hileli mi?

Eşi Okan Kurt'la anlaşmalı bir şekilde yollarını ayıran Demet Akalın'ın, eşinin borçları nedeniyle mal varlıklarını kaçırmak için hileli bir şekilde boşandıkları iddia edildi. Boşanma protokolünde, mallarla ilgili herhangi bir madde olmadığı öğrenildi.

Demet Akalın'la Okan Kurt'un Ayrılığının Hileli mi?
12 Eylül 2018 - 08:20 - Güncelleme: 12 Eylül 2018 - 18:16
Eşi Okan Kurt'la anlaşmalı bir şekilde yollarını ayıran Demet Akalın'ın, eşinin borçları nedeniyle mal varlıklarını kaçırmak için hileli bir şekilde boşandıkları iddia edildi. Anlaşmalı boşanma davasıyla yollarını ayıran çiftin boşanma protokolünde, mallarla ilgili herhangi bir madde olmadığı öğrenildi.

MAL VARLIKLARINI AYLAR ÖNCE AYIRDILAR

Protokolde, edinilen malların edinende kalacağı maddesi de yer almıyor. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, davadan aylar önce mal varlıklarının ayırdıkları öğrenildi.Evlilik sırasında kendi geliriyle edindiği mal varlıklarının ayrıldığı, eşi Okan Kurt'un hiç bir mal varlığının da kendi adına geçirilmediği belirtildi.



BORÇLARLA İLGİLİ BİR KONUNUN ÜZERİNDE DURULMADI

Habertürk'ten Yasemin Güneri'nin haberine göre; dava ile mallarını ayıran çift, bu sebeple boşanma sürecinde mallar ve borçlarla ilgili bir konunun üzerinde durulmadığı belirtildi. Hira Kurt'un velayetini Akalın alırken, Okan Kurt'a kızını her hafta sonu görme hakkı verildi.



DEMET AKALIN AĞLADI

Duruşmadan önce ağladığı ve üzgün olduğu düşünülen Akalın'ın gözlerinin kızarık olduğu öğrenildi. Demet Akalın'ın, borçları nedeniyle hakkında icra takibi başlayan eşi Okan Kurt'dan kızı Hira Kurt için nafaka istemediği de öğrenilen bilgiler arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum