"Erdoğan'ın gidişini Fahrettin Altun hızlandırıyor" iddiası

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Televizyonlara telefon. İletişim Başkanlığı’ndan bir başkan yardımcısı, ‘CHP’nin grup toplantısından 10 15 dakika içinde çıkın.’ Bu telefondan haberdarız, Fahrettin Bey. ‘Bizzat başkanımızın ricasıdır’ diyorlar, adınızı kullanıyorlar. Biz bunun takipçisiyiz. Çıkanı da çıkartanı da takip ederiz. Erdoğan, buralara nasıl geldi ayrı bir şey ama buradan nasıl gideceğini en çok hızlandıran İletişim Başkanı’dır. Erdoğan’ın başındaki en büyük derttir” diye konuştu.

"Erdoğan'ın gidişini Fahrettin Altun hızlandırıyor" iddiası
07 Ocak 2021 - 20:22 - Güncelleme: 08 Ocak 2021 - 09:55

 Soylu, ‘polisimiz doğru yapmıştır’ dedi. Hak yemeyelim. Bu kelepçenin gerçek sahibi, Recep Tayyip Erdoğan. Bu kelepçeyi üniversitelilere, onların zihnine, kendi beyninde takan Recep Tayyip Erdoğan’dır, buraya geçiren el Süleyman Soylu’dur” dedi.

FAHRETTİN ALTUN İDDİASI

Özel, önemli bir iddiayı da şöyle aktardı: “Televizyonlara telefon. İletişim Başkanlığı’ndan bir başkan yardımcısı, ‘CHP’nin grup toplantısından 10 15 dakika içinde çıkın.’ Bu telefondan haberdarız, Fahrettin Bey. ‘Bizzat başkanımızın ricasıdır’ diyorlar, adınızı kullanıyorlar. Biz bunun takipçisiyiz. Çıkanı da çıkartanı da takip ederiz. Recep Tayyip Erdoğan, buralara nasıl geldi ayrı bir şey ama buradan nasıl gideceğini en çok hızlandıran İletişim Başkanı’dır. Recep Tayyip Erdoğan’ın başındaki en büyük derttir” diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: 

“TAKOZU KALDIRACAĞIZ”

AKP, 2021 yılını reform yılı olarak ilan etmişti. Hepsi biliyor ki; Türkiye kötü yönetiliyor, hukukun üstünlüğü yok, kimsenin can ve mal güvenliği konusunda adalet mekanizması yok, yabancı sermaye gelmiyor. Bugün Türkiye’nin önünde Adalet ve Kalkınma Partisi takozdur. Reform yapamazlar çünkü önce kafalarında yapılması lazım. Türkiye’deki insanların daha mutlu olabilmesi için önündeki takozu kaldıracağız. MHP orada durdukça, AKP’nin reform yapma imkanı yoktur.
CUMHURİYET

YORUMLAR

  • 0 Yorum