Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Vida, Quaresma, Negredo...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gazetecilere son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Alvaro Negredove Domagoj Vida'nın geleceği hakkında önemli ifadeler kullanan Orman, Alvaro Negredo'yu uygun şartlarda satmak istediklerinin altını çizdi. Orman, Negredo satılamazsa takımda devam edeceğini de dile getirdi.

Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Vida, Quaresma, Negredo...
06 Temmuz 2018 - 09:13


Negredo kampa katılabilir





Hürriyet'te yer alan haberde; Dünyada transferde hareketi bir sezon olmadı. Türkiye’de de öyle. Dünya Kupası etkisi böyle... Oyuncularımızla ilgili talepler oluyor. Satmayız, olmaz değil. Mecburiyetimiz yok. Acelemiz yok. Şartlar olursa satarız.





"Yanlış anlaşıldı"





Negredo yanlış anlaşıldı. İspanya’da bizim kontrolümüzde tedavisi oluyor. Tedavisi bitince kontratının gereğini yapacaktı. Kampa katılabilir. Santrfor olmak Beşiktaş'ta zordur. Negredo uyum süreci yaşadı. Şansız bir sezon geçirdi. Taraftar seviyor. O da Beşiktaş’ı seviyor.  EURO 3.5'ten 5.5'e geldi. Bu sıkışıklık yarattı. Negredo’yu maliyet azaltması için satmak istedik. Genelde takımlarda en yüksek maliyetlerle en çok santrforlar olur. O yüzden Negredo’dan başladık. 1 yıllık daha sözleşmesi var. Satabilirsek satarız satamazsak geri döner. İspanya’da tedavisi bitince takıma katılabilir.





"Forvet arkası alacağız"





Forvet arkası alacağız kesin. Negredo’yu satarsak yerine santrfor bakarız. Yoksa Negredo ile devam ederiz. Aboubakar ilk yarı kötü dediler. İkinci yarı muhteşem. Talisca'ya leylek dediler. Bundan oyuncu olur mu dediler. Vida; alırken bu kadar maaş ödenir mi, vasat dediler. Şimdi 3 kulüp kapıda.. Alırken suçlu, satarken suçlu olduk. Bu işler devam edecek. İnandığımız oyuncuları alacağız.





Serkan Reçber konusu...





Dün 1, bugün 2. Performansı ile ilgili yorum yapmak erken. İnandığımız için gittik. Umut Güner İle çalışıyor. Gökhan Keskin’de kan değişikliği olması istedik...





Quaresma için teklif geldi mi?



Quaresma için teklif geldi mi?

Quaresma için teklif gelip gelmediği konusunda açıklama yapan Orman fazla yorum yapmayarak, "Quaresma çok sevdiğimiz bir oyuncumuz muhteşem de bir gol attı" dedi. 





'Vida ve Babel satılmayacak!'



'Vida ve Babel satılmayacak!'

Öte yandan; A Spor'un elde ettiği bilgiye göre; Fikret Orman'ın Vida ve Babel'i kesinlikle satmayı düşünmediği öğrenildi. 





beIN SPORTS'da konuşan Orman, "Lefter çok önemli bir futbol adamı. Hayatına baktığımız zaman içerisinde de Beşiktaşlılık da var. Bu bizim açımızdan ayrı bir mutluluk. Bu tarz insanları onure etmek güzel bir şey. Federasyonu da tebrik ediyorum. Guti Beşiktaş ile olan bağını hiç koparmadı. Maçlardan sonra forma ile fotoğraflar paylaşıp yorumlar yaptı. Kapı ona sonuna kadar açıktı. Vizyon itibariyle de Beşiktaş’ın bir evladı oldu. Biz Atiba için teklif yaptık. Artık onun vereceği bir karar. Ailesi ve çocukları olsun, çok sevdiğimiz bir insan ve ailemizin parçası. Atiba’nın oyun kariyeri bittikten sonra Beşiktaş’ta kalmasını da isterim. Aynı şekilde Pepe’de öyle. Atiba’da inşallah teklifimizi kabul eder.

 





Bizim oyuncularımızla illa yollarımızı ayıracağız diye bir şey yok. Vida’yı satmayı düşünmüyoruz. Quaresma’da bizimle bütünleşen bir oyuncuyuz. Kur farklarından dolayı bütçelerde sıkıntı oluyor. Tekliflere tabii ki bakıyorsunuz. Transferin bitmesine 2 ay var. Orta sahanın ofansif bölgesine bir transfer istiyoruz. Negredo’nun durumuna göre santrafor transferi yapacağız. Sağ bekte Gökhan’a bir alternatif düşünüyorduk ancak Dorukhan ile beraber bu transferde çok ısrarcı değiliz. Dorukhan’da iyi çalışıyormuş.Negredo kaliteli bir oyuncu ve karakter. Önemli bir kariyeri var. Beşiktaş’ın, benim ve hocanın, taraftarın çok sevdiği bir oyuncu. Yabancı oyuncularda tabii ki intibak sorunu yaşanıyor. Guiza, Del Bosqiue gibi ispanyol’ların da uyum sorunu oluyor. Bizim dönemimizde de önemli golcüler geldi ve beklentiler arttı. Negredo’nun ufak bir sakatlığı vardı ve ondan dolayı kampa katılmadı. Teklif olursa da değerlendirebileceğimiz bir oyuncu. Maliyet açısından daralmak durumundayız.





Orta saha ile ilgili transfer planımız yok. Umut Nayir ilgilendiğimiz bir oyuncu. Osmanlıspor’da da sözleşmesini feshetmiş. Osmanlıspor’un mutabık olmayacağı bir iş yapmayız. İlgileniyoruz, göreceğiz. Bu yaz döneminde Uzak Doğu’ya gitme planımız vardı ancak gidemedik. Ligi istediğimiz yerde bitiremedik ve sezonu erken açıp planlarımızı iptal ettik. Azerbeycan’a gitme durumumuz var. Takım sürekli seyahat edecek, mecburuz. Çok başarılı sezonlar geçirdik. Hem Bilic hem Şenol Hoca ile Türkiye’nin Avrupa’daki önemli bir yüzü olduk. Tabii şans faktörü, sakatlıklar var ancak bizim hedeflerimiz yüksek. İnşallah Vodafone Park’ta Süper Kupa Finali’ni oynarız. Ümraniye’nin arkasındaki büyüme alanımızı Orman Bakanlığı iptal etmişti ancak davaları kazandık. Şu anda bize devrediliyor. Bu devirden sonra tüm altyapıyı Ümraniye’deki tesislere taşıyacağız. Orada bir akademi kuracağız" ifadelerini kullandı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum