MHP'den 5 vekil istifa edip İYİ Parti'ye geçiyor!

15 CHP Milletvekilinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla istifa ederek İYİ Parti'ye katılmasının ardından bomba bir iddia daha gündeme geldi. MHP lideri Devlet bahçeli, 5 MHP milletvekilinin istifa ederek İYİ Parti'ye katılabileceğini söyledi.

MHP'den 5 vekil istifa edip İYİ Parti'ye geçiyor!
22 Nisan 2018 - 21:12
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla 15 CHP'li milletvekilinin partilerinden istifa ederek İYİ Parti'ye katılması siyasetin gündemine bomba gibi düşerken, bir bomba iddia da MHP'den geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, milletvekilleri ile yediği yemekte, "Bizden 5 milletvekili istifa ederek İYİ Parti'ye geçebilir" dediği öğrenildi.

ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDE AÇIKLANACAK

Habertürk'ün haberine göre, CHP'den 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından MHP'den de 5 milletvekili partisinden istifa ederek İYİ Parti sıralarına katılacak. Kulislerde isimlere yönelik bazı tahminler var. İlerleyen saatlerde bu istifaların da açıklanması bekleniyor. 

BAHÇELİ YEMEKTE SÖYLEDİ

9 Nisan'da Devlet Bahçeli, milletvekilleriyle buluştuğu yemekte İYİ Parti'ye grup kurdurmak için bazı vekillerin partiye katılabileceğini, MHP'den de 5 milletvekilinin istifa ederek İYİ Parti'ye geçebileceğini tahmin ettiklerini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum