Murat Hazinedar CHP'nin bütün kirli çamaşırlarını ortaya döktü

İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP'yi topa tuttu ve Kılıçdaroğlu'nu suçladı. Partisinin içinde kendisine kumpas kurulduğunu anlatan Hazinedar parti içi iftiracıların hakkındaki iftiraları organize şekilde kamuoyuna servis ettiğini söyledi.

Murat Hazinedar CHP'nin bütün kirli çamaşırlarını ortaya döktü
10 Şubat 2019 - 11:03
İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Battal İlgezdi’nin yeniden Ataşehir’de belediye başkanlığına aday gösterilmesine rağmen kendisinin gösterilmemesini eleştirdi.

Kendisine parti içinde “kumpas” kurulduğunu savunan Hazinedar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan belediyedeki çalışmaların incelenmesi için bir heyet istediğini, görevlendirilen heyetin “kumpas kurma hevesiyle hareket ettiğini” ifade eden Hazinedar, şöyle devam etti:      

HAKKIMDAKİ İFTİRALAR ORGANİZE ŞEKİLDE SERVİS EDİLDİ:Genel Başkan’ın görevlendirdiği bu heyet Beşiktaş Belediyesine gelmeden şahsıma kumpas kurma hevesindeki, parti içi müfterilerle görüşmüş ve bu 3-5 müfterinin hakkımdaki iftiralarını organize şekilde kamuoyuna servis etmiştir. Bütün gerçeklere ve belgelere rağmen bana düşmanlık yapan herkes MYK ve PM katında ödüllendirildi. Şimdi ben nasıl diyebilirim ki iktidar şahsıma siyasi operasyon yaptı.

KILIÇDAROĞLU ENGEL OLMADI: Operasyonu şahsıma bizatihi CHP’nin her kademesindeki, yönetim kademesinden ve bir kısım Beşiktaş’taki sözde partililer yapmıştır. Buna engel olmayan da bunun için gereğini yapmayan da CHP’nin Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’dur. İsmim Genel Başkan tarafından ne MYK’da ne PM’de gündeme getirildi. Yanımda tek bir MYK üyesi ya da tek bir PM üyesi olmadığı için aday belirleme sürecinde ismimi hatırlayan olmadı. Genel Başkanımız da arkamda durmadı.

Hazinedar, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun da kendisine randevu vermediğini belirterek serzenişte bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum