Palu ailesi ve Tuncer Ustael'e canlı yayında gözaltı

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Palu ailesi hakkında gözaltı kararı verildi. Ailenin ''cinci'' eniştesi olarak bilinen Tuncer Ustael ve eşi Emine de Müge Anlı'nın programında gözaltına alındı.

Palu ailesi ve Tuncer Ustael'e canlı yayında gözaltı
09 Ocak 2019 - 19:59
Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Palu ailesi hakkında gözaltı kararı verildi. Aileye 'kasten adam öldürme' suçlaması yöneltildi. 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayını sırasında asayiş büro ekipleri Palu ailesinin evine baskın yaptı. Ailenin ''Cinci'' diye bilinen eniştesi Tuncer Ustael, olan biteni stüdyoda izledi.

Gözaltı işlemi uygulanan Palu ailesi, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Evde arama yapılacağı öğrenildi.

TUNCER USTAEL VE EŞİNE DE GÖZALTI

İstanbul'da, Müge Anlı'nın programının çekildiği stüdyoya gelen ekipler, Tuncer Ustael ve eşi Emine'yi de canlı yayında gözaltına aldı. Ustael ve eşinin 'kasten adam öldürme suçundan' gözaltına alındığı belirtildi. Ustael ilk açıklamasında, "Neyse gerçekleri söylüyorum.Biz adam falan öldürmedik. Yemin ederim ki biz öyle bir şey yapmadık" dedi. Ustael gözaltına alırnırken stüdyoda alkış tufanı koptu.

MÜGE ANLI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 

 Müge Anlı, gözaltı sonrası "Bu alkışlar Cumhuriyet savcımıza ve emniyet yetkillerine. Yayınımızı ihbar kabul ettiler. Soruşturmayı tekrar açtılar. Eşi öldürüldükten sonra ailesinin yanına sığınan iki çocuklu kadının ve onun 6 yaşındaki kızının inşallah kanı yerde kalmayacak. Teşekkür ediyorum emeği geçen herkese. Adalet yerini bulsun. Bu kadar özellikle çocuklara yapılanlar, bir şekilde cezasını bulacak ki; diğerleri de çocuklara yapılan eziyetin karşılığını olduğunu görmeliler. Dört tane çocuk; bir dolu psikolojik sorunlarla üniversite okumaya çalışıyor. Bu çiftin çocuklarının durumu hiç iyi değil. Onlar da üç yıldır koruma altında. Maalesef bir diğeri de ispirto içirtilerek öldürülmüş. İnşallah kanı yerde kalmasın. Hepimizin dileği bu. Dilerim hepimizin beklediği karar çıkar." diye konuştu.

Palu ailesi ile ilgili çarpıcı ''hastalık'' iddiasıPalu ailesi ile ilgili çarpıcı ''hastalık'' iddiası

YORUMLAR

  • 0 Yorum