Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray - Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu
03 Kasım 2018 - 08:54


Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray - Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

1 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 2.resim

İLK YARI SONU



"Muhtemelen maçtan sonra Galatasaray puan kaybederse, 'ya ben nasıl fark edemedim diyecek.' Fenerbahçe kaybederse '1-0 iyi benim için, üçlük olmadım' diyecektir. Fenerbahçe rakibinden bu kadar pas yememiştir. Galatasaray'da ilk yarı itibariyle hiç bu kadar topla oynamamıştır. 

2 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 3.resim

Fatih Terim de böyle bir oyun bekliyordu. Kadro gelince, 'bunlar buraya üzerimize gelmeye gelmişler' demiştir. Bu arada Eren sakatlanıyor. Şu görüntüyü gören Galatasaraylılar keşke Eren Derdiyok olsa demişlerdir şu oyundan sonra. Fenerbahçe'nin şansı oldu. Direkten dönen topta gol olsa VAR iptal ederdi.

3 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 4.resim

Eren çok şanssız bir oyuncu. Büyük şanssızlık oldu onun için. Galatasaray 1 tane gol attı, 1 tane de direkten dönen topu var. Galatasaray şu oyunla 3 tane şut yedi dışarıdan. Fatih Hoca soyunma odasında Ümit Davala'ya '3'lük yapacağımız maçı 1-0 önde bitirdik ilk yarıda Ümit' diyordur.

4 25




 


 

 



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 5.resim

İlk yarı Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı 2-3 gol bulamadığı için üzgündür. Fenerbahçe taraftarı da 'bu benim Fenerbahçem değildir' diye. İki kart da doğru bana göre. 

5 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 6.resim

Galatasaray'ın ilk yarı 3-0 önde olması gerektiğini düşünüyorum. Ama onlar da ürkek. Galatasaray daha üstün oynuyor. Benzia'nın şutu var. Fenerbahçe'nin tek şansı var önde oynamak. Galatasaray tüm istatistiklerde Fenerbahçe'den üstündü.



 

6 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 7.resim

Frey, Ayew, Valbuena ve Benzia'ya depar attır, Süper Lig'de son 10'un içine girerler. Galatasaray ceza alanı dışından sadece 3 şut yedi.

7 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 8.resim

MAÇ SONU



0 konsantrasyon, atılan 4 gol. Hele şu maçtan sonra yaşanan olaylar, Koray'dan daha mı önemli? 20 yaşındaki çocuk maça gidiyor, kalp krizi geçiriyor ardından hastanede kaybediyoruz. 

8 25





 

 



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 9.resim

Buyur size centilmenlik. Maçın ve skorun hiçbir önemi yok. Bu arkadaşlar kavgalarını alsın evde yapsınlar. Ateş düştüğü yeri yakar. Çok zor bir durum gerçekten. 

9 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 10.resim

Bu programı yapmak zorundayız. Koray'ın ailesinden de özür diliyorum. Galatasaray 3-0 kazansa kim ne derdi? 2-2 bitti kim ne diyebilir...

10 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 11.resim

Açıkcası futbolun hemen hemen doğrusunu zaman zaman Fenerbahçe ve belli bölümünde de Galatasaray oynasa da günümüzün çok uzağında çağ dışı oynayarak 2-2'lik maç çıkardılar. Bu maçta hatadan gol olmama ihtimali yok. Bu 2 takımın gol yememe ihtimali yok. Bu skor hiç sürpriz değil.

11 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 12.resim

5 tane santrfor ile devam edersin, diğer tarafta ise Donk ile Maicon santrfor oynuyor. 2-2'lik bir skor çıkıyor ortaya. Galatasaray elindeki fırsatı kaçırdı. Fenerbahçe'nin bir reaksiyon gösterme isteği oldu. 

12 25





 

 



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 13.resim

Güven açısından camia açısından baktığın zaman 2. golü yediği zaman kahveyi terk eden, evini terk eden insanlar vardır. Peki maç 2-2 nasıl oldu? 2-0'dan sonra oynayacak oyuncularla oynadığı için maç 2-2 oldu. Galatasaray üçlüye dönse Selçuk kararı da doğrudur onu da belirteyim. 

13 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 14.resim

Fenerbahçe üst üste kötü giden sonuçlardan sonra bu skor oh dedirtmiştir. Galatasaray ise 2-0 öne geçtiği maçta neden 2-2 bittiği için üzülmüştür.

14 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 15.resim

Ali Palabıyık bu penaltıyla Türk futbolunda bir devrim yapmıştır. Doğru karar almıştır, devrim gibi karardır.

15 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 16.resim

Ali Koç yardımcı hoca ile gitmesi çok doğru bir karar oldu. Tekrarlıyorum bu hafta da hoca getirme. O beğenilmeyen kadro zor kaybediyordu ve oyuna da hükmediyordu. En azından ezilmiyordu. Önemli olan bu takımın oyuncularından maksumumu alabilmektir.

16 25





 

 



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 17.resim

Bu arkadaşlarını yaptıkalarını artık bir de VAR var. Gördüğünü vermezsen, kararların da takipçisi olacağım ve burada anlatacağım. Türkiye halkına ne gördüyseniz göstereceksiniz. Bir fırsat doğdu. At golü federasyon, daha doğrusu kurullar. Hiçbir oyuncuyu ayırt etmeden görevinizi yapın.

17 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 18.resim

Vurun kardeşim birbirinize. Kırın ağzınızı burnunuzu. Çocuk ölmüş, çocuk... Hayatta daha önemli şeyler var. Kim vuruyorsa birbirine ben 5'er maç veririm. Sezon başı aklıma geldi. Barış ortamı vardı. Hayal dünyasında yaşıyoruz. İlk baba derbide patladık. Buyur size centilmenlik. 

18 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 19.resim

Yüreğiniz yetiyorsa, hiçbir formayı hesaba katmadan cezaları verin. Madem sloganınız adil oyun, buyurun size fırsat. Vermezsen, VAR'ı da tartışırız. Takipçisi olacağım ve bunları anlatacağım.



 

19 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 20.resim

Galatasaray – Fenerbahçe şu ana kadar 387 maç oynamış, bir o kadar daha oynayacak. Galibiyetler, beraberlikler, mağlubiyetler olacak. Ama bu akşam gencecik bir arkadaşımız hayata gözlerini yumdu ve geri gelmeyecek. Hayatını kaybeden Koray Şener'in ailesine baş sağlığı diliyorum.



 

20 25





 

 



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 21.resim

Maç öncesiyle, maç esnasındaki futbolla ve maç sonundaki çirkin kavgayla, ağızda kötü tat bırakan bir derbi akşamı yaşadığımızı söyleyebilirim."

21 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 22.resim

 

22 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 23.resim

 

23 25



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 24.resim

 

24 25





 

 



Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yorumu 25.resim

 

25 25





 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum