Dünyanın Dört Bir Yanından "Bu Kadarı da Olmaz Artık Dedirten" İnanılması Güç Haberler

Dünyanın dört bir yanından inanılmayacak kadar tuhaf olayları derledi

Dünyanın Dört Bir Yanından "Bu Kadarı da Olmaz Artık Dedirten" İnanılması Güç Haberler
10 Haziran 2018 - 09:26 - Güncelleme: 10 Haziran 2018 - 09:38
 
2. Nijerya'da sınav ücretleri toplayan bir gişe görevlisi 100 bin doları bir yılanın yediğini ve paranın kendisinde olmadığını söyledi.




 

 



Nijerya'daki sınav kurumunda çalışan ve ücretleri toplayan Philomena Chieshe, 36 milyon naira (100 bin dolar)'nın nerede olduğunu soran denetçilere paraları bir yılanın yediğini söyledi. Hakkında soruşturma başlatılan görevli sosyal medyada tefe konuldu elbette; yılan adına Twitter hesabı bile açıldı. 

Buradan da bir ders çıkarabiliriz elbette: Zimmetimize para geçireceksek buna mantıklı bir kılıf bulmalıyız ya da kaldıramayacağımız yükün altına girmemeliyiz.

 
4. Fransa'nın güneydoğusunda yaşayan bir talihli iki yılda ikinci kez lotoyu kazandı ve birer milyon euro'nun sahibi oldu.

 




 

 



Fransa'da düzenlenen 'Benim Milyonum' adlı şans oyununu 2016 yılında kazanan talihli, geçtiğimiz ay aynı lotodan 1 milyon euro elde etti. Matematikçilere göre 16 trilyonda bir ihtimal olan bu olay ardından talihli, "Herkesin üç hakkı vardır" dedi ve oynamaya devam edeceğinin sinyallerini verdi. 

Biz hasbelkader lotodan büyük ikramiyeyi kazansak bir daha bayinin önünden bile geçmeyiz, hatta semte uğramayız. Helal olsun bu koca yürekli insana!



6. Suudi Arabistan'da kadınların mankenlik yapması yasak olduğu için bir defilede kıyafetleri drone'lar taşıdı.




 
Suudi Arabistan'da kadınların mankenlik yapması yasak olduğu için bir defilede kıyafetleri drone'lar taşıdı.










 

 



Pazardan aldığı sütyeni yıkamadan giyen ve içinde ne olduğunu fark etmeyen kadının göğsünde böcek larvaları ortaya çıktı. Antibiyotik tedavisi gördükten sonra yeniden ağrıyla hastaneye başvurdu ve gerçek fark edildi. Sütyenin içindeki böcek larvaları karınlarını doyurmak için kadının derisini yemeye başladı ve göğsünde delikler oluştu. 

Tabii ki pazardan iç çamaşırı alınabilir, hatta kalitelisi bile bulunabilir ama satın alınan herhangi bir şeyi yıkamadan giymek nedir?



 
11. Çin'de arabasını çok seven bir adam öldüğünde arabasıyla birlikte gömülmeyi istedi ve bu isteği yerine getirildi.




 
Çin'de arabasını çok seven bir adam öldüğünde arabasıyla birlikte gömülmeyi istedi ve bu isteği yerine getirildi.


Otomobilinin içinde toprağa gömülen adamın son isteği yakınları tarafından yerine getirildi. Umarız öteki dünyada da araba kullanılabiliyordur...



biliminsanları tarafından inceleniyor ve bu sayede ucuz ve sağlıklı bir panzehir geliştirilmesi hedefleniyor.
Lütfen evde denemeyin.



YORUMLAR

  • 0 Yorum