Ünlüler yapay zeka ile yaşlandırıldı: Ajda Pekkan yine yaşlanmadı!

Ünlüler yapay zeka ile yaşlandırıldı. Süperstar Ajda Pekkan yapay zekayı bile alt etmeyi başardı. Ünlü isimlerin yaşlandırılmış hallerini görünce şaşıracaksınız!

Ünlüler yapay zeka ile yaşlandırıldı: Ajda Pekkan yine yaşlanmadı!
21 Nisan 2024 - 10:53 - Güncelleme: 21 Nisan 2024 - 20:05

@yapayzekacann adlı hesap, birbirinden popüler ünlülerin saçına ak düşürmeye karar verdi! Hem erkek hem kadın ünlülerin yaşlandırılmış hali küçük bir şoka sokarken, müdahaleye rağmen herkese taş çıkaran ismin Ajda Pekkan olması ‘helal olsun’ dedirtti!

Yapay zeka hayatımıza bir girdi pir girdi biliyorsunuz! Artık hayal bile edemeyeceğimiz durumları yapay zeka sayesinde sanki gerçekmiş gibi görebiliyoruz…
 

Haliyle her gün farklı farklı senaryolar, cin fikirler atılıyor! Vefat etmiş efsane isimlerin modern şarkıları söylemesinden tutun, ünlüleri farklı mesleklerin içine sokmaya birçok ilgi çekici proje çıkıyor ortaya.

Ünlüler yapay zeka ile yaşlandırıldı

Instagram’da bir Dijital İçerik Üretici olan @yapayzekacann adlı hesap, bu sefer de ünlülerin saçına aklar düşürmeye karar verdi ve herkesi tek tek yaşlandırdı!

Yapay zeka ile yaşlandırılan ünlüler arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Aras Bulut İynemli, Demet Evgar, Fahriye Evcen, Ecem Özkaya, Engin Altan Düzyatan, Hadise gibi isimler var.

İşte ünlüler yapay zeka ile böyle yaşlandırılmış:

demet evgar yaşlı
Demet Evgar
ecem özkaya
Ecem Özkaya
fahriye evcen
Fahriye Evcen
hadise Ünlüler yapay zeka
Hadise
engin altan düzyatan
Engin Altan Düzyatan
burak özçivit Ünlüler yapay zeka
Burak Özçivit
aras bulut iynemli
Aras Bulut İynemli
kenan imirzalıoğlu Ünlüler yapay zeka
Kenan İmirzalığlu
kıvanç tatlıtuğ Ünlüler yapay zeka
Kıvanç Tatlıtuğ da yapay zeka ile yaşlandırılmış.
ajda pekkan

YORUMLAR

  • 0 Yorum