Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce...

Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 1.resim FOX TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kadın son bölümü ile 4 Aralık Salı akşamı ekrana geldi. İzleyiciyi etkileyici senaryosu ile ekran başına kilitleyen dizide Bahar bir şok daha yaşayacak.

Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce...
10 Aralık 2018 - 10:07 - Güncelleme: 10 Aralık 2018 - 10:29


 İzleyiciyi etkileyici senaryosu ile ekran başına kilitleyen dizide Bahar bir şok daha yaşayacak.

1 9



Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 2.resim

Kadın dizisi yeni sezonda da reyting başarısı ile FOX TV'nin yüzünü güldüren yapımlarda. Salı akşamları ekrana gelen dizi farklı senaryosun ve başarılı oyunculukları ile rakiplerinden sıyrılmayı her hafta başarıyor.



42. son bölümü ile dün akşam ekrana gelen Kadın dizisi yine izleyiciyi soluksuz bıraktı. Sarp'ın hayatta olduğunu öğrendiği günden beri şok üstüne şok yaşayan ve hayatı alt üst olan Bahar'ı yıkacak bir haber daha geldi. Bahar kardeşi Şirin'in kocası Sarp ile olan sevişme sahnelerini görecek mi?

 

2 9



Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 3.resim

42. BÖLÜMDE ŞOK GERÇEK ORTAYA ÇIKIYOR: Kadın 42. yeni bölümde Bahar öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşayacak! Çocukların sürekli babalarını sorması ve bu sorular karşısında Bahar'ın bir çare olması Bahar'ı artık iyice yıpratır ve olaylar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır.

 

3 9



Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 4.resim

Bahar, Sarp’ın telefonunu bilen olup olmadığı öğrenmek için herkese sorar. Kimse Sarp'ın telefonu söylemeyince Yeliz'in konuşmalarından bir şeyler sakladığını anlayan Bahar Yeliz'i sıkıştırınca hayatının şokunu yaşatacak gerçeği öğrenir!

 

4 9




 


 

 



Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 5.resim

Bahar, Şirin’in kendisine ilik vermesi için hastaneye geldiği gece Sarp’ın da onun yanında olduğunu öğrenince küplere biner.

 

5 9



Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 6.resim

Hemen çantasını kapıp evden bir hışımla çıkan Bahar, neler olduğunu öğrenmek için annesinin evine gider. Kafasında onlarca soru dolaşan Bahar, kardeşi Şirin ile kocası Sarp'ın gerçekten ilişkileri ile olup olmadığını sorgulamaya başlar.

 

6 9



Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 7.resim

Başta buna inanmak istemeyen Bahar'ın Yeliz'in anlattıklarından sonra kafası karışır. Darmadağın olan Bahar şüphelenmeye başlar. Şirin, telefonunda Sarp’la çekildiği fotoğrafları annesi ve babası yüzünden kaybetse de Pırıl’a yaptığı şantaj ile yeniden almayı başarır.



Yeni bölümde bu fotoğrafların ortaya çıkmasıyla Bahar, daha da büyük bir şok yaşayacak gibi görünüyor.

7 9



Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 8.resim

Yeni bölümde o sevişme görüntüleri eğer Bahar'a ulaşırsa kocası Sarp ve kardeşi Şirin'i aynı yatakta gören Bahar paramparça olacak...

 

8 9





 

 



Kadın'da büyük şok! Bahar kardeşi ve kocasını yatakta görünce... 9.resim



YORUMLAR

  • 0 Yorum