Magazin gündemi bu yaz bomba haberlerle çalkalandı

Mustafa Ceceli'den Sibel Can'a, Ebru Şallı'dan Murat Başoğlu'na, Fatih Terim'den Metin Hara'ya kadar pek çok isimle ilgili haberler gündemin ilk sıralarına tırmandı.

Magazin gündemi bu yaz bomba haberlerle çalkalandı
01 Eylül 2017 - 11:30
Bu yaz magazin gündemine ayrılıklar, ihanetler, kavgalar, ölümler ve cinayet haberi damgasını vurdu. İşte bu yaz en çok konuşulan 11 magazin bombası



1 / 30

Magazin gündemi bu yaz bomba haberlerle çalkalandı






Mustafa Ceceli'den Sibel Can'a, Ebru Şallı'dan Murat Başoğlu'na, Fatih Terim'den Metin Hara'ya kadar pek çok isimle ilgili haberler gündemin ilk sıralarına tırmandı. İşte 2017 yazına damga vuran 11 magazin bombası!




2 / 30

1-VATAN ŞAŞMAZ'IN ÖLDÜRÜLMESİ






Oyuncu Vatan Şaşmaz (43), İstanbul Beşiktaş'taki Conrad Otel'de sırtından 4 kurşunla vurulmuş olarak bulundu.




3 / 30

1-VATAN ŞAŞMAZ'IN ÖLDÜRÜLMESİ






Katilin, Vatan Şaşmaz'la 2009 yılında aşk yaşadığı eski sevgilisi Filiz Aker olduğu ortaya çıkarken Filiz Aker (54) de aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Bu haber, yaza damga vuran son bomba magazin haberi oldu.




4 / 30

2-MUSTAFA CECELİ'NİN BOŞANMASI VE SELİN İMER'LE EVLİLİĞİ






Bu yaza damga vuran magazin olaylarından birisi de Mustafa Ceceli'nin eşinden boşanıp Selin İmer'le evlenmesiydi. Bir çocuk babası olan 36 yaşındaki şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Sinem Gedik'ten tek celsede boşanmış ve kısa bir süre sonra da Selin İmer'le dünya evine girmişti.




5 / 30

3-EBRU ŞALLI'YA ÇIPLAK FOTOĞRAF ŞOKU






Manken Ebru Şallı Snapchat hesabından çıplak fotoğrafını paylaşmış, hemen silse de fotoğrafın sosyal medyaya düşmesine engel olamamıştı.




6 / 30

3-EBRU ŞALLI'YA ÇIPLAK FOTOĞRAF ŞOKU






Daha sonra fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını ileri süren Ebru Şallı, o karenin yayından kaldırılması için mahkeme kararı çıkartmıştı.






7 / 30

4-MURAT BAŞOĞLU'NUN YEĞENİ BURCU BAŞOĞLU İLE TEKNEDE BİRLİKTE OLMASI






Oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu Bodrum'da teknede bir kadınla birlikte olurken objektiflere yakalanmıştı. Hande Bermek'le evli olan Murat Başoğlu birlikte olduğu kadını tanımadığını aynı gün tanışıp birlikte olduğunu iddia etse de kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu olduğu ortaya çıktı.



8 / 30

4-MURAT BAŞOĞLU'NUN YEĞENİ BURCU BAŞOĞLU İLE TEKNEDE BİRLİKTE OLMASI






Haberi okuyan herkes büyük şok yaşadı! Burcu Başoğlu'nun eşi Selçuk Kabadayı hem maddi hem manevi 2 milyon TL'lik tazminat davası açarken Murat Başoğlu'nun üzerine olan gayrimenkulleri elden çıkarmaya başladığı öğrenildi




9 / 30

4-MURAT BAŞOĞLU'NUN YEĞENİ BURCU BAŞOĞLU İLE TEKNEDE BİRLİKTE OLMASI






Bu olay da yaza damga vuran bomba magazin haberlerinden biriydi.




10 / 30

5-HARUN KOLÇAK'IN ÖLÜMÜ VE SONRASINDAKİ İDDİALAR






Beğenilen şarkıcı Harun Kolçak, 17 Temmuz'da yaşamını yitirdi. Harun Kolçak'ın vefat haberi sonrası ortaya atılan uyuşturucu ve alkol iddialar şarkıcının ölüm haberinden daha çok konuşuldu.




11 / 30

5-HARUN KOLÇAK'IN ÖLÜMÜ VE SONRASINDAKİ İDDİALAR






Öte yandan Harun Kolçak 2010 yılında katıldığı bir TV programında, "Uyuşturucu kullandığım ve bu yüzden babam Eşref Kolçak tarafından evlatlıktan reddedildiğim çok konuşuldu. Yıllar sonra ilk kez itiraf ediyorum. Evet bir kez kullandım. Ancak midem bulandı, başım döndü. Kendimi çok kötü hissettim. O günden sonra kullanmadım. Ama öyle ortamlarda çok bulundum.






12 / 30

5-HARUN KOLÇAK'IN ÖLÜMÜ VE SONRASINDAKİ İDDİALAR






1230 Sanat dünyasında önümde kümeyle kokain çekiyorlardı. Bıçağın ucuyla alıp böyle burunlarına götürüyor, çekiyorlardı. Hepsi de çok tanınmış isimler. Özellikle bu ünlülerden bazılarını herkes çok iyi biliyor, tahmin ediyor. Ama bu kişiler nedense hiç gözaltına alınmıyorlar. Kim oldukları da gayet iyi biliniyor" demişti.



13 / 30

6-FATİH TERİM'İN ALAÇATI'DAKİ MEKAN BASMASI






Türkiye Futbol Direktörlüğü görevini yürütürken Fatih Terim, Alaçatı'da ortalığı birbirine katmıştı. İki damadı ve bir koruması ile birlikte damadına ait restoranın yanındaki Yüzevler'e giden Terim, hem Yüzevler'in sahibini hem de 5 çalışanını darp etmişti.




14 / 30

6-FATİH TERİM'İN ALAÇATI'DAKİ MEKAN BASMASI






Sandalyelerin havada uçuştuğu, yumrukların konuştuğu kavga sonrasında, yaralılar darp raporu aldı, karakola giderek şikayette bulundu. Tüm bu olanlar yaşandığında tarihler 15 Temmuz2u gösteriyordu.




15 / 30

6-FATİH TERİM'İN ALAÇATI'DAKİ MEKAN BASMASI






Tam 15 gün sonra Fatih Terim kameraların karşısına geçmiş ve TFF'nin görevine son verdiğini açıklamıştı. Fatih Terim'in 1 yıllık maaş yani 3.5 milyon Euro karşılığında sözleşmesini feshettiği iddia edilmişti.




16 / 30

7-SİBEL CAN'IN BALKON POZU VE SONRASINDA YAŞANANLAR






Sibel Can, balkonda bikinili görüntülenince akıllara hemen yıllar önce Posta'da yayımlanan balkondaki çırılçıplak fotoğrafı geldi.






17 / 30

7-SİBEL CAN'IN BALKON POZU VE SONRASINDA YAŞANANLAR






Daha sonrasında Gülben Ergen, Seda Sayan ve Hülya Avşar da benzer pozlar verdiyse de Sibel Can'ın balkondaki çırılçıplak fotoğrafı ve onun nasıl çekildiğine ilişkin Posta'da yer alan haber magazin gündemini belirlemişti.



18 / 30

7-SİBEL CAN'IN BALKON POZU VE SONRASINDA YAŞANANLAR






Daha sonrasında Gülben Ergen, Seda Sayan ve Hülya Avşar da benzer pozlar verdiyse de Sibel Can'ın balkondaki çırılçıplak fotoğrafı ve onun nasıl çekildiğine ilişkin Posta'da yer alan haber magazin gündemini belirlemişti..




19 / 30

8-DENİZ SEKİ TAHLİYE VE AYRILIK






Uyuşturucu suçundan hüküm giyen Deniz Seki 5 Haziran'da tahliye olmuştu. Deniz Seki'nin tahliyesini bir medya ordusu anbean ekranlara yansıtmıştı. Herkes sevgilisi Faruk Salman'la evlenecekleri tarihi beklerken, Deniz Seki'den sürpriz bir ayrılık haberi geldi.




20 / 30

8-DENİZ SEKİ TAHLİYE VE AYRILIK






Şarkıcı Deniz Seki ayrılık haberini şu açıklama ile duyurmuştu: "Bu daha çok aramızda bizim bile kendimize söylemekten korktuğumuz sevgimize daha çok sahip çıkmalıyız diye düşündüğümüz hassas bir dönemde bu haber basına nasıl sızdı ben şaşkınım. Biz şaşkınız.. Ve çok ama çok üzgünüm! Emim Faruk bey de üzgün. Sevgimizden yana bir şüphemiz yok; ama benim iş yoğunluğum onun bu yoğunluğa alışamaması dengeyi bulamadık maalesef…




21 / 30

8-DENİZ SEKİ TAHLİYE VE AYRILIK






Yoksa başka hiç bir şey yok bu ömürlük baktığım ilişkiyi bitirecek. Bu karar Faruk beyin almış olduğu bir karar bende saygı duyuyorum. Biz daha kendimize bile itiraf edemezken belki yarın ne olacağı belli olmayan bu kadar özel bir ilişkiyi çıkıp konuşmak bana bize yakışmaz. O yüzden beni mazur görün olur mu? Daim olan sevgi ve saygımla… Deniz Seki"






22 / 30

9-MERVE BOLOĞUR VE MURAT DALKILIÇ'IN AYRILIK KARARI






Bu yaz ayrılan ünlü çiftler kervanına oyuncu Merve Boloğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç da katıldı. Bir süre ayrılık iddialarını yalanlayan çift, tatil pozları verip "ayrılmadık" mesajı vermeye çalışsa da gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.



23 / 30

9-MERVE BOLOĞUR VE MURAT DALKILIÇ'IN AYRILIK KARARI






Murat Dalkılıç yaptığı açıklama ile Merve Boloğur'la ayrılık kararı aldıklarını resmen duyurdu. İşte Murat Dalkılıç'ın o açıklaması:




24 / 30

9-MERVE BOLOĞUR VE MURAT DALKILIÇ'IN AYRILIK KARARI






'Yıllardır büyük bir aşk yaşadığım değerli eşim Merve Boluğur'la uzun zamandır kurtarmaya çalıştığımız evliliğimizi üzülerek noktalama kararı aldık. Sevgi ve saygı çerçevesinde vermiş olduğumuz bu kararımız yüzünden yaşadığımız hassas dönemde, herkesin saygıyla yaklaşmasını önemle rica ediyoruz.Ayrılma sebebi olarak gösterilen negatif söylemlerin bu olayla hiçbir alakası yoktur, ayrılık kararımız her ilişkide yaşadığımız sorunların evlilik kurumumuza zarar vermeye başlaması sonucu ortaya çıkmıştır.Bana yaşattığı yüzlerce mutlu gün için minnetle teşekkür ederim'




25 / 30

10-ADRİANA LİMA-METİN HARA AŞKI






Brezilyalı manken Adriana Lima'nın yazar Metin Hara ile aşk yaşamaya başlaması bu yazın magazin gündeminin hep ilk sıralarındaydı.




26 / 30

10-ADRİANA LİMA-METİN HARA AŞKI






Kendilerini anbean takip eden kameralara aldırmadan tatil yapan çift verdikleri fotoğraflarla magazin sayfalarında kendilerine geniş yer buldu.



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum