Olay sözler... 'Bizi Şenol Güneş yaktı diyorlar!'

Bizi Şenol Güneş yaktı diyorlar!' Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, çarpıcı açıklamalara imza attı.

Olay sözler... 'Bizi Şenol Güneş yaktı diyorlar!'
17 Aralık 2018 - 22:42 - Güncelleme: 18 Aralık 2018 - 09:38






Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı A Spor ekranlarında değerlendiren Erman Toroğlu, Şenol Güneş için çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.


 




2/12


 





- Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki maç çekişmeliydi. İki tarafta açık oynadılar. İki takım da geniş alanda çok top kaptırdılar ve çok top kaptılar. Kontrolsüz bir maçtı aslında. Bu nedenle Avrupa’da şekilli oynayan takımlar bizim takımları duman ediyor. Mücadele var ama oyun taktiği, kalite yok. Futbol böyle oynanmaz.


 




3/12


 





- Gökhan ve Caner ileriye geldiler. Trabzonspor oraya giremedi. Necip’ten sağ bek, Medel’den stoper olmaz. Medel ve Necip orta sahanın ortasında oynar. Sosa, topu Medel’in üzerinden attı. Orada Vida olsa, daha yüksek bir top atmak zorunda kalacaktı. Bu tip maçta Quaresma’yı ben olsam çıkarmazdım.


 





 




 







4/12


 





- Sosa çıktıktan sonra takımın kaptanlığını yapacak biri kalmadı. Yusuf bunun için daha çok toy. Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncuları var. Trabzonspor çocuklardan, Beşiktaş ağabeylerden kurulu bir takım.


 




5/12


 





- Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, saha içi olayları olurken VAR bu kadar oturmuş olsa; teknik direktörler ve futbolcular saha içine giremezdi. Pozisyon sonrasında VAR hepsini ekrandan bakıp tespit etti.


 




6/12


 





- Beşiktaşlı yöneticiler Türkiye Kupası’na katılamama konusunda ‘Bizi yakan Şenol Güneş’ diyorlar. Bu çok net. Beşiktaş tarafı artık Güneş için bitti.


 





 




 







7/12


 





- Şenol Güneş, ‘Futbolcular bana para için gelmesin dedi’. Bir yerde haklı. Beşiktaş’ın bu sene ödeyecek çok parası var ve para bitti. Topçu da bundan şikayetçi. 


 




8/12


 





Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma nefesleri kesti.


 




9/12


 





2-2'lik sonuçla biten karşılaşmada heyecan üst düzeydeydi.


 





 




 







10/12


 





Beşiktaş uzatma dakikalarında bulduğu golle beraberliği sağladı, 1 puanla yetindi.


 




11/12

 

 



"İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz" 



Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Trabzonspor maçının ardından, "Pepe gitti zaten. Gidecekler, gelecekler ekonomik konular. Babel de Adriano da iyi oyuncular ama onların da kulüple ilgili konuları var" dedi.






YORUMLAR

  • 0 Yorum