Kara bahtım, kem talihim neyleyim!

Sağım solu, önüm arkam, her yerde onları görüyorum. Adana’da yerli ve milli Faşingimiz kendine “Portakal çiçeği” adını almış, devlet ve yerel yönetim desteğinde, polis korumasında Agartha şenliği düzenliyorlar.

Kara bahtım, kem talihim neyleyim!
25 Nisan 2024 - 10:10

Oysa Gazze için sokağa çıkan küçük grublara bile anlayış gösterilmiyor. İstanbul’a bakıyoruz, LGBT aşklarını anlatan filmler Sinema günleri adı altında, devlet destekli ve yerel yönetimle işbirliği içinde gösterime girmiş. Ankara’ya bakıyoruz Devletimiz Tiyatroyu destekleme kararı almış, “Rakı şişesinde balık olsam” teşvik kapsamındaymış. Hepsi de Nisan ayına sıkıştırılmış. Sıra Pedefili ONUR GÜNÜ /ALİCE DAY’de. Bugün onların günü. Bugün 25 Nisan. Bugün “Pedofili ONUR Günü“olarak bilinen “Alice günüdür. 1990'lı yıllarda, SSCB’nin dağılmasının hemen ardından  Pedofil aktivistler tarafından çocukları taciz etme arzularını kutlamak için tasarlanmış.

Pedofil lobisine göre 25 Nisan, Pedofililerin "Tanrı vergisi cinselliklerini" kutlamaları için özel bir gün olan “Alice Günü” imiş. Onlara göre, ezilen onlar ve onlara karşı çıkarsanız, ayırımcılık yapmış olursunuz, nefret söyleminiz dolayısı ile faşist bir yobaz olarak suçlanırsınız ve sosyal mediada mesajlarınız engellenebilir.  Bunlar Pedofiliyi normalleştirmek istiyorlardı da Epstein olayı patlayıp, ardından da ABD’de Habat tapınak tünellerinde işlenen cinayetler ortaya çıkınca seslerini kıstılar derken WEF (Dünya Ekonomi Forumu Başkanı) Pedofili '

YORUMLAR

  • 0 Yorum