Robotlar etrafımızda yaşayabilecek düzeye geldi! Son teknoloji haberleri ürküttü…

Robot teknolojisindeki gelişmeler sürerken en son gelişmeler ürkütücü boyutlara geldi. Artık robotlar platform oyunlarını oynayabiliyor, masa tenisi maçı yapabiliyor, ev işleri yapabiliyor hatta kolayca motosiklete binebiliyor...

Robotlar etrafımızda yaşayabilecek düzeye geldi! Son teknoloji haberleri ürküttü…
15 Ocak 2018 - 00:20 - Güncelleme: 15 Ocak 2018 - 00:39

Las Vegas'ta yapılan Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) sergilenen robotlar artık birbirinden farklı görevlerin üstesinden gelebiliyor. Kelime oyunu oynayabilen robotlar, üretilen yazılım sayesinde diğer oyuncunun kullandığı küplerin yerlerini, harfleri ve kelimeleri birbirinden ayırt edebiliyor.

robot-son-haberler-scrabble

 


Motosiklete binen robot da en ilgi çeken robotlardan. Motosiklet üzerinde hiçbir değişiklik yapmaya gerek kalmadan motosikleti kolayca kullanabilen bu robot aşırı hız yapabiliyor. Mühendislerin şimdiki amacı insanlarla yarışan bir robot geliştirmek.

robot-motosiklet-haberleri

 


Üç farklı kamera kullanarak oyuncuyu takip edebilen robot ise masa tenisi alanında başarılı bir performans sergiliyor. Topun hareketini bir saniyede 80 kez tespit edebiliyor. Yapay zekası sayesinde rakibini ölçüyor ve ona göre maç performasnını ayarlıyor.

son-dakika-masa-tenisi

 


Bu robot ise Jetgillerdeki Rozi’de farksız. Tüm ev işlerinde size yardım edebiliyor ve insanları tanıyıp onların davranışına göre hareket edebiliyor.

son-dakika-masa-tenisi

 




 

 



 

 




 



İLGİLİ HABERBiyonik penisli erkek seks robotu üretildi!Biyonik penisli erkek seks robotu üretildi!



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum