"30 Yaşından sonra anlaşılan gerçekler"

Aile her şeydir. Herkes g*tünü dönüp giderken, sana sımsıkı sarılan ailen oluyor. Kaç yaşına gelirsen gel, sen onların biricik çocuğusun. Kıymetini bil.

"30 Yaşından sonra anlaşılan gerçekler"
15 Mart 2018 - 10:05 - Güncelleme: 15 Mart 2018 - 21:46
İş güç için ne yatırım yaptıysan yaptın, gerekli yerlerde amcan, dayın ya da arkanda t… bir baban yoksa karşılığını alamıyorsun, alamayacaksın.

Para para diye g… yırtma. Sağlık olmadıktan sonra ne yapacaksın parayı? Para kazanacağım, kariyer yapacağım diye kendini yıprattığın günlerin acısı, vücudunda biriken stres yüzünden senden gani gani çıkıyor.

Paran ya da statün için yanında olan insanların *mk onları ayırt etmeyi öğreneceksin, boşuna canını sıkma. Allah herkese gönlüne göre veriyor.

Ne bok yersen ye, sorumluluk almayı bileceksin. Sorumluluğunu alamayacaksan o topa girmeyeceksin.

Her şey bir kenara, kul hakkı yeme. Vicdanın temiz değilse insan değilsin. Eşini iyi seçmen lazım seni rezil de eden, vezir de eden o oluyor ve sevgi her şeye yetmiyor.

Evde huzurun yoksa, eninde sonunda kendi b… kavga eden birine dönüşüyorsun.

İlişkilerinde huzuru ara.

Huzur varsa her şey olur, huzur yoksa, aşk, tutku, s*ks vs hikaye. tutmaz o maya ki huzursuz bir ilişkiye kaptırdıysan neyi yediğini söylemek istemiyorum şimdi.

Gidenlerin, gönderdiklerinin ardından kaybettiğin vakti kendine harcasan, daha donanımlı bir insan olurdun. kimseye, hiç kimseye değmez. bir insanı özel yapan sensin, senin sevgin.

Bu hayatta çok O.Çocukları var, evet ama iyi insanlar da hala var.

Hiç kimseye bir b… kanıtlamak zorunda değilsin. Çok mutlu görünmek, çok zengin olmak, ev araba almak, dünyayı görmek… lan sen ne istiyorsun ona karar ver. elalemi s…., ben ne istiyorum demeyi öğrenmen gerek.

Hayır demeyi bileceksin. Öğrenemediğin sürece tepene binen şerefsizlerle debelenmek zorunda kalırsın.

Ne kadar yukarı çıkarsan o kadar düşman ediniyorsun. Kafayı “ben buna ne yaptım da bana böyle yaptı” diye yoracağına, önüne bak.

İnsanlar seni sevmek zorunda değil, sen de onları sevmek zorunda değilsin. nokta.

İyi niyet ile aptallığı ayıran çok ince bir çizgi.

Sevdiklerine, kendin için ne istiyorsan onu ver; öyle davran. seni hak edenleri el üstünde tut.Hayat çok hızlı geçiyor, yakalamayı öğren. en önemli şey zamanlama. dostlarınla bir kadeh içmeye, ailenle sohbet etmeye, kendini şımartmaya vaktin olsun mutlaka.

Üşenme! “Üşeniyorum, öyleyse yarın” deme. Yarın yok ki!

Sev, sev, daha çok sev. ilk önce kendini sev ve nasıl sevilmek istiyorsan, öyle sev. sevdiğin için elinden geleni yapınca da, “olursa ekime, olmazsa s….” de yeter.

kaynak: Alıntıdır…

YORUMLAR

  • 0 Yorum