300'ler kurulu iş başında-2 'Bütün dinler yok edilmeli'

Dünyayı yönetmek amacıyla kurulan 300'ler Kurulu, İngiliz Derin Devleti’ne bağlı bütün kuruluşlar gibi, bir yayılma ve genişleme politikası belirlemişti. Buna göre yapılması gerekenler henüz tamamlanmadı; günümüzde de sürüyor:

300'ler kurulu iş başında-2 'Bütün dinler yok edilmeli'
25 Ağustos 2019 - 09:00 - Güncelleme: 26 Ağustos 2019 - 20:45
1. İlk iş olarak güçsüz devletleri sömüren bir para politikasını uygulamaya koymak gerekir. Bu politikalar tek elden yönetilmelidir. Bu para politikalarının tam anlamıyla uygulanması sonucunda, zengin ülkeler daha da zenginleşirken yoksullar neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacaktır. 

2. Yeni düzene mutlaka İngiltere hakim olmalıdır. Bunun için yapılacak en önemli işlerin başında dinleri denetim altına almak ve tutmak gelir. İnanç, toplumları bir arada tutan bağlardan biri belki de en önemlisidir. 

3. Bütün tasarılarını, 1700'lerden başlayarak, Hıristiyanlık üzerine kurgulayan İngiltere, 1920'li yıllarda bütün dinleri tek çatı altında toplamaya karar verir. Böylece inançlar tümüyle ve bir anda reddedilmeyecek, tepkilerle mücadele etmek gerekmeyecek ama bütün din ve inançlar tek elden denetlenebilecekti. Bu durum kurgulanmış sahte bir dinin sahte çatısını oluşturacaktır. 

4. Sözü edilen bu 'tek çatı' herhangi bir dinin temsilcisi değildir. 

5. Ulusları ele geçirmek için önce 'milliyetçi düşünceyi' silip atmak gerekir. Milliyetçi değerler ortadan kalktığında halkın uğrunda savaşacağı hiçbir şey kalmayacağından onu kolayca himaye altına almak mümkün olacaktır. Bugün Irak'ta uygulanan yöntem budur. 

6. Toplumların aile değerlerini yok etmek zorunludur. Çünkü aile bağ ve değerlerini yitirmiş toplumların daha çabuk çöktüğü bir gerçektir. Gençleri umutsuz, amaçsız kılmak bu çalışmanın en önemli parçasıdır. Bunu körükleyecek en önemli unsur işsizliktir. Şu unutulmamlıdır ki, aile kurumlarının yıkılıp yok edilmesi faşist ve komünist devletlerin öncelikli, belki de en önemli özlemidir. Aile yok olunca onun yerine devlet geçecektir! 

7. Özellikle büyük kentlerde nüfus artışını durdurmak için çeşitli önlemler yerine Pol Pot ve Stalin dönemlerinde gerçekleştirilen soykırım yöntemleri geçerli olabilir. Pol Pot'un uyguladığı soykırımın İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nda görevli, 300'ler Kurulu'nun üyelerinden Thomas Enders tarafından tasarlandığını unutmamak gerekir. 

8. Evrim Teorisi İngiliz Derin Devleti’nin bir tasarısı olarak 300'ler Kurulu’nda geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. Kurul 700 milyon fosili yok ettirmiş ve bunların varlığı kamuoyundan hep gizlenmiştir. Çünkü bu fosillerin hiçbiri evrime uğramamış. Özetle dünyada Darwin'in öne sürdüğü gibi değişime uğramış bir canlı kalıntısı hiçbir zaman bulunmamıştır. 

 

Aziz ÜSTEL
[email protected]

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum