31 Ekim dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

Boğa burcunda Dolunay: Eski alışkanlıklar - yeni perspektif

31 Ekim dolunayı burçları nasıl etkileyecek?
30 Ekim 2020 - 10:50
31 Ekim Cumartesi günü Boğa burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Boğa burcu astrolojide sabitliği ve rutinleri sembolize eder. Alıştığı düzenin devam etmesini isteyen, değişime kapalı bir burçtur. Ancak, bu Dolunay’da Uranüs etkili olacak. 2018’den beri Uranüs, düşük konumda olduğu Boğa burcunda seyahat etmekte ve uzunca bir süre daha bu burçta seyahat edecek. Değişimin ve umulmadık gelişmelerin gezegeni Uranüs’ün, Boğa gibi değişime kapalı bir burçtayken rahat edememesi şaşırtıcı değil. Bir yanımız alışık olduğumuz düzeni korumak isterken, diğer yanımız yeniliklere aç. Haliyle, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay hepimizi biraz sarsıyor.

Önümüzdeki 15 günlük dönemde konfor ihtiyacımız artacak. Hayattan daha fazla keyif almak isteyeceğiz. Güzel gözüken, güzel kokan ve tadı güzel olan şeylere ilgimiz artacak. Dört duyu organımızı besleyecek aktivitelere daha fazla vakit ayıracağız. Kendimizi şımartmak ve mutlu olmak isteyeceğiz. Boğa burcunun garantici yapısı sebebiyle hem özel hayatımızda, hem de finansal olarak güvende olmak isteyeceğiz. Parayla ilgili konular önem kazanacak. Ancak, Uranüs’ün etkisiyle ekonomide dalgalanmalar yaşayabiliriz. Risk içeren yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Şimdilik güvendiğiniz yatırım alanlarını değerlendirmeniz daha iyi olacaktır.

Uranüs’ün sembolizmi içinde özgürlük, bireysellik ve farkındalık meseleleri de vardır. Dolunayın etkisiyle özgürleşmek isteyeceğiz, bağımsızlığımıza daha fazla değer vereceğiz. Hayatımızın hangi alanlarında değişiklikler yapmamız gerektiğini fark edeceğiz. Her zamanki meselelere yeni bir gözle bakacağız. Artık bize fayda sağlamayan alışkanlıklarımızı ve düşünmeden kabullendiğimiz inançlarımızı farklı bir bakış açısıyla değerlendirecek, pek çok konuda farkındalık yaşayacağız. Kişisel gelişim için de oldukça destekleyici bir döneme giriyoruz.

Yükselen burcunuza göre nasıl etkileneceğinizi aşağıdan okuyabilirsiniz.

Koç ve Yükselen Koç:



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile finansal konularınız önem kazanıyor. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde sürpriz bir kazanç elde edebilir, veya beklenmedik harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelir kapılarının arayışına girebilir, para biriktirme kararı alabilirsiniz. Bu dönemde girişeceğiniz işlerden kar etme potansiyeliniz olduğu gibi zarar da edebilirsiniz. Risk içeren yatırım alanlarından uzak durmanızda fayda var. Kendinizi şımartın ve size kendinizi değerli hissettirecek aktivitelere vakit ayırın.

Boğa ve Yükselen Boğa:



Burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile kişisel meselelerinizin önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Hayatınızı ve ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Kişisel hedefleriniz ile çevrenizin sizden bekledikleri arasında dengeyi kurmak kolay olmayabilir. Ani ve beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Yalnızsanız hızlı başlayacak, sürpriz ilişkiler gündeme gelebilir. Eğer ilişkiniz varsa aniden evlenmeye karar verebilirsiniz. Yürümeyen ilişkilerinizi ve iş ortaklıklarınızı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Kişisel bakımınıza zaman ayırın, iyi gelecektir.

İkizler ve Yükselen İkizler



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile içe dönük ve hassas bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde kendinizi daha iyi tanımak isteyeceksiniz. Kontrolünüz dışında gelişen, beklenmedik durumlar canınızı sıkabilir. Değişime ihtiyaç duyuyorsunuz, hayatınızın tekdüze olduğunu hissediyorsanız bugünlerde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Psikolojik ve bedensel sağlığınıza özen gösterin. Terapi almak veya maneviyatınızı güçlendirecek aktivitelere zaman ayırmak iyi gelecektir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:



Sosyal hayatınızın hareketleneceği 10 - 15 günlük bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde yalnız kalmak istemeyeceksiniz, arkadaşlarınızın manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde beklenmedik huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Kaybetmek istemediğiniz dostlarınızın sizi şaşırtan davranışlarını alttan almanız gerekebilir. Yeni sosyal çevrelere girebilir, sıra dışı insanlarla arkadaşlık etmekten keyif alırsınız. Size daha fazla özgür alan sağlayacak hedefler belirleyebilirsiniz. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan:



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile iş ve kariyer hayatınız hareketleniyor. Bir süredir devam eden projelerinizi önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde sonuçlandırabilirsiniz. İş hayatında daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani kararlar alabilir, kontrolünüz dışında gelişen beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş değiştirme konusu gündeme gelebilir. Önemli kararlarınız için Merkür’ün geri hareketinin sonlanacağı 4 Kasım sonrasını değerlendirmeniz daha iyi olacaktır. 

Başak ve Yükselen Başak:



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile günlük rutinlerinizden uzaklaşmak isteyeceğiniz, yeniliklere açık bir döneme giriyorsunuz. Hayatın derin yönlerine daha fazla merak saracaksınız. İnançlar, felsefe, din, astroloji gibi konulara daha fazla ilgileneceğiniz 10 - 15 günlük bir süreç sizi bekliyor. Hukuk, eğitim ve seyahatler konularında sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilir, lisans üstü eğitimleri araştırabilirsiniz. Öğrenciyseniz akademik hayatınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi şaşırtabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi:



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile finansal meseleleriniz önem kazanıyor. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Bu alanlarda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ödemelerinizi yerine getirmek pek kolay olmayabilir, sürpriz harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin veya iş ortaklarınızın finansal hayatlarında karşılaşacakları gelişmeler dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

Akrep ve Yükselen Akrep:



Karşıt burcunuz Boğa’da gerçekleşecek olan Dolunay, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınıza ışık tutuyor. Partnerinizle ve iş ortaklarınızla kurduğunuz ilişkileri gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde ilişkilerinizde ani kararlar alabilirsiniz. Yürümeyen ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Yalnızsanız sürpriz bir ilişki gündeme gelebilir. İlişkiniz varsa aniden evlenme kararı alabilirsiniz. Evliyseniz veya ciddi bir ilişkiniz varsa kaybettiğiniz heyecanı tazelemek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile iş hayatınızın hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Çalışma ortamınızda veya mesai arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkilerde beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda sürpriz sorumluluklar üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek gerginliklere karşı da hazırlıklı olmalısınız. Önümüzdeki günlerde sağlığınıza biraz daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile keyifli bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular önümüzdeki 10 - 15 günün gündemini oluşturacaktır. Hayattan daha fazla keyif almak isteyeceksiniz. Kendi mutluluğunuzun sorumluluğunu almanız gerekiyor, sizi neyin mutlu ettiği üzerine biraz düşünmelisiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yalnızsanız sürpriz bir flört konusu gündeme gelebilir, beklemediğiniz birinin size olan ilgisini fark edebilirsiniz. Çocuklarınıza daha fazla vakit ayırın. Sürpriz bir hamilelik konusu gündeme gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova:



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde özel hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızı temelden etkileyecek kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Evinizin ile işiniz arasında dengeyi bulmakta güçlük çekebilirsiniz. Taşınmayı planlıyorsanız veya gayrimenkul alım - satım işleriniz varsa 4 Kasım’dan sonrasını değerlendirmeniz daha uygun olacaktır. Aile üyelerinizle veya birlikte yaşadığınız kişilerle ani yükselecek gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. Özgürlük ve bireysellik ihtiyacınız artıyor. Kimsenin sizi kısıtlamasına izin vermeyin.

Balık ve Yükselen Balık:



Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile iletişim trafiğiniz artıyor. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz ve zihninizin hızlı çalışacağı 10 - 15 günlük bir döneme giriyorsunuz. Kişisel gelişiminize yardımcı olacak eğitimlere ve seminerlere katılmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli sürpriz seyahatler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle, komşularınızla ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz, yakın çevrenizden alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Ani ve plansız kararlar almamaya özen gösterin.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum