AK Parti'de kulisler karıştı! 'Bakanlar ve vekiller arasında gerginlik'

Sedat Bozkurt, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında milletvekillerinin moralsiz olduğunu ve bu nedenle bakanların sunumunda bazı gerginlikler yaşandığını söyledi.

AK Parti'de kulisler karıştı! 'Bakanlar ve vekiller arasında gerginlik'
21 Haziran 2022 - 10:19

Gazeteci Sedat Bozkurt, Kısa Dalga'da yayımlanan yazısında AK Parti'nin geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Kızılhamam kampıyla ilgili edindiği yeni bilgileri paylaştı.

"Açık büfe yemek görüntülerinin verilmemesi bu kampın en önemli haberiydi. Milletvekilleri moralsizdi, bakanların sunumunda da bu nedenle bazı gerginlikler yaşandı" diyen Bozkurt, şöyle devam etti:

"Bakanlarla seçim bölgelerini içeren bire bir görüşmeler bile çok az yapıldı. Bakanlara, birkaçı hariç bürokrat muamelesi yapıldı, bu sınırların dışına söylemleriyle çıkmaya çalışanlar uyarıldı, tepki gördü.

'BAZI MİLLETVEKİLLERİ GÖRÜŞMEYE BİLE KATILMADI'

Erdoğan da heyetler halinde milletvekilleri ile görüştü. Bazı milletvekilleri bu görüşmeye bile katılmadı, katılanların büyük kısmı da susmayı tercih etti. Daha önce 'muhalefet ağzıyla konuşuyorsunuz' diye susturduğu ülkenin ekonomik sıkıntılı hallerini anlatanları, bu sefer dinledikten sonra, 'sizin gibi düşünmüyorum' diye karşılamakla yetindi. Milletvekilleri kamptan moralli ayrılmadı."

YORUMLAR

  • 0 Yorum