Akdamar Adası'nda Tuğba Özay'inda aralarında bulunduğu ünlü mankenlerden yöresel kıyafet defilesi

Van’ın Gevaş ilçesine bağlı Akdamar Adası’nda aralarında Tuğba Özay’ın da yer aldığı ünlü mankenler, yöresel kıyafet defilesi gerçekleştirdi.

Akdamar Adası'nda Tuğba Özay'inda aralarında bulunduğu ünlü mankenlerden yöresel kıyafet defilesi
27 Mayıs 2023 - 15:46 - Güncelleme: 28 Mayıs 2023 - 08:57

Van’ın Gevaş ilçesine bağlı Akdamar Adası’nda, Tuğba Özay ve diğer ünlü mankenler tarafından düzenlenen yöresel kıyafet defilesi büyük ilgi gördü. Bişaroğlu Kuyumculuk tarafından organize edilen etkinlikte, mankenler Bişaroğlu Kuyumculuk tarafından tasarlanan takıları takarak, yöresel kıyafetlerle podyuma çıktılar. Akdamar Kilisesi çevresinde gerçekleşen defilede mankenler, adayı hayranlıkla karşıladılar. İlk defa Akdamar Adası’nı ziyaret eden mankenler, bolca fotoğraf çekip, sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Ünlü manken Tuğba Özay, bu tür etkinliklerin Akdamar Adası’nda düzenlenmesinin önemine vurgu yaparak, Van’ın tarihi ve kültürel değerlerine dikkat çekti. Özay, “Türkiye’nin her yeri ayrı bir kültür barındırıyor. Akdamar Adası da çok güzel korunan bir yer. Benim Van’a olan bağım da oldukça kuvvetli. Van benim için özel bir yer” dedi. Gürcistanlı manken Elena Sharapova ise, Akdamar Adası’nın güzelliğine hayran kaldığını belirterek, etkinliği düzenleyen Bişaroğlu Kuyumculuk’a teşekkür etti.

Akdamar Adası ve Van’ın doğal güzelliklerinden etkilenen mankenler, bu tür etkinliklerin tanıtımına katkı sağladıklarını ifade ettiler. Etkinliği düzenleyen Bişaroğlu Kuyumculuk’un sahibi Casım Aslan, hedeflerinin tasarımlarını Van’ın tarihi dokusuyla bütünleştirmek ve bunları dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti. Aslan, etkinliğin başarılı geçtiğini ve emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum