AKP Gençlik Kolları'nın "Sen Kimsin?" videosu tepki çekti!

AKP Gençlik Kolları’nın resmi Twitter hesabından paylaştığı “Sen kimsin?” başlıklı video paylaşımına çarpıcı yanıtlar ve tepkiler geldi.

AKP Gençlik Kolları'nın "Sen Kimsin?" videosu tepki çekti!
21 Ekim 2020 - 09:15 - Güncelleme: 21 Ekim 2020 - 09:23
‘Sen kimsin?’ sorusuyla başlayan videoda verilen cevaplar arasında Selahattin Eyyubi’den Muhammet Fatih Safitürk’e, Yasin Börü’den Musab Bin Umeyr’e kadar birçok isim sayıldı.

“Gençsin, daha yeni başlıyorsun. İşin çok derdin çok.” sözleriyle başlayan videoda Fatih Sultan Mehmet, II. Abdülhamid gibi padişahlar ve Kara Fatma, Aziz Sancar, Necmettin Erbakan, Naim Süleymanoğlu gibi birçok isim yer alıyor. Bu isimlerin ardından da video “Sen Recep Tayyip Erdoğan’sın” sözleriyle ve görüntüsüyle sona eriyor.

Sosyal medyada çok fazla eleştiriye neden olan ve çok konuşulan bu video paylaşımına insanlar “Ben buyum” diyerek tepki göstermeye başladı.

Çölde develerle başlayan video, son isim olarak “Ümmetin umudusun, Recep Tayyip Erdoğan’sın” denilerek sona eriyor.

 

osyal medyadan tepkiler



Videoya gelen tepkiler de çarpıcı oldu. Sosyal medya kullanıcıları, ‘Sen kimsin?’ sorusuna “Ben cebine para sıkıştırdığınız kanser hastası Dilek’im”, “Ben, sahte delillerle hayatı çalınan, “Ergenekon’un kasası” diye ölüme terkedilen Kuddusi Okkır’ım! İftiralara karşı canından vazgeçen Yarbay Ali Tatar’ım! Sokak ortasında dövülerek öldürülen Ali İsmail’im! “Bir kereden bir şey olmaz” diye aklanan Ensar’daki mağdur çocuklarım!”, “Ben Merve Çavdar’ım. Atanamadığım için tüm hayallerimle birlikte bende 25 yaşımda soldum..” ifadeleriyle yanıt verdi.

CHP’den yanıt: Ben adını anamadığınız Mustafa Kemal Atatürk’üm



CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise videoyu alıntılayarak “BEN ADINI ANAMADIĞINIZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜM” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum