Ali Koç'tan transfer müjdesi! 4 isimle.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fener Ol kampanyası kapsamındaki WinWin programında transferlerle ilgili açıklama yaptı. Ali Koç, 10-12 gün içinde 3-4 transferi açıklayacaklarını belirtti.

Ali Koç'tan transfer müjdesi! 4 isimle.
23 Haziran 2019 - 09:39
Fenerbahçe'de Fener Ol kampanyasına destek veren isimlerden biri olan Acun Ilıcalı, TV8 ve FB TV ekranlarında Fenerbahçe'ye destek amaçlı WinWin programını gerçekleştirildi.

Ilıcalı'nın sunduğu programda FB yazıp 1907'ye mesaj yollayan taraftarlar, Fener Ol kampanyasına destek oldu.

"Fenerbahçe'nin büyüklüğü için çalışacağız"

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Oldukça heyecanlıyım. Biz maça çıkarken heyecan yaşıyoruz. Şu anda çok heyecanlıyım. Burada çok heyecanlıyım. Büyük Fenerbahçe'nin istediği sonuçları alması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye'nin en duyarlı sivil toplum örgütlerinden birisi belki de en büyüğü bizim camiamız. Sayın başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte Fenerbahçe'nin büyüklüğü için çalışacağız.

"Bizi hep kazanmaya alıştırdılar"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyonluğu Anadolu Efes'e kaptırmaları ile ilgili konuşarak şu sözleri söyledi:

Dün gece üzüldük. Ancak şartlara baktığımız zaman basketbol takımımıza bir alkış gönderelim. Çünkü bu şartlarda, bu kadar eksikle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bizi hep kazanmaya alıştırdılar, şımarttılar. Bu sene için sağlık olsun.

"3-4 önemli transferi açıklayacağız"

Transfer konusuna değinen Ali Koç, "Transferleri burada söyleyip Ersun Hoca'ya kalp krizi geçirtmeyeyim ama 10-12 gün içinde 3-4 önemli transferi açıklayacağız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum